Lamer Odesláno 5. leden 2005 Odesláno 5. leden 2005 Pls, kde najdu cyklovac steracu u 405Break?? U pojistek jsem nic nenasel a jedno rele na ktere sem narazil je ve skrince s ridici jednotkou. Ma ale jen jeden spinaci kontakt a nerekl bych ze to je ten cyklovac. Thx Citovat
mrázek dušan Odesláno 5. leden 2005 Odesláno 5. leden 2005 do 405 jde použít z Felicie a zamění se za původní relé stěračů. Kus za kus. Cena je (nebo před 1,5 rokem byla asi 300Kč). Funguje mi to dobře, pouze občas se stane, že stěrače jdou velmi pomalu, ale po dalším sepnutí už to je v pořádku. d Citovat
mrázek dušan Odesláno 5. leden 2005 Odesláno 5. leden 2005 bydlí u pojistek a na mém autě má modrou barvu. Citovat
Lamer Odesláno 5. leden 2005 Autor Odesláno 5. leden 2005 Diky za radu, zbezne jsem koukal k pojistkam a nic jako nejake rele nebo plastovou krabicku jsem tam nenasel. Jaky mas rok vyroby? Citovat
mrázek dušan Odesláno 6. leden 2005 Odesláno 6. leden 2005 405, 1.6gli, rv 1992, ale krátkou. Až se dostanu za světla k autu, tak ti to vyfotím - nejdřív o víkendu. d Citovat
Lamer Odesláno 9. leden 2005 Autor Odesláno 9. leden 2005 Diky vsem co mi pomahali nelzt umisteni cyklovace. Nasel jsem, vymontoval, opravil, dal zpet a funguje. zavada byla zcela prozaicka. Studeny spoj na jednom z kontaktu. Stacila pajka trocha cinu a kalafuny a uz se sterace chovaji opet jak maji. Diky vsem za rady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.