Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nestartuje - 206 1.6

Recommended Posts

Odesláno

jiri.206 : Spíše bych zkusil vyměnit ten kroužek kolem zámku který snímá ten kod, může být špatný, mě to začalo dělat až potom co jsme tam dal jiný, protože při demontáži ten co jsem tam měl jsem urval konektor :D Pokud ho budeš chtít poslat tak SZ mám ho originál

Odesláno
tak včera se mi to stalo znova na benzince :D Přijdu k autu startér točí a auto nechytne, tak vyndám klíč a znova nic, tak znova. Tak jsem musel vylézt zamknout auto, odemknout a až teprve to šlo. Dle mého názoru mám slabou baterku v klíčku musím jí vyměnit.

hmmm...

... auto by malo naskocitaj bez baterky v kluciku. Baterka je tam kvoli centralu a nie immobilizeru.

Si myslim.

Odesláno

Jo tak už vím čím to bylo. Lambda sonda, by člověk neřekl jak je možné že to mohla dělat ona sednu v garáží do auta a nenaskočí skouším to asi 10, tak jsem vytáhl lambdu z konektoru a motor naskočil a ani diagnostika motoru nesvítila :D, tak jsem tam prdnul jinou odpojil a připojil baterku a valí to jak má

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...