Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni,rád bych se z někým podělil o zkušenosti z peugeotem 307 1.4 hdi.Zajímá mě spotřeba a taky spokojenost s tím to motorem.Já jsem spokojený a musím zaklepat žádné větší poruchy jsem zatím neměl po roce ježdění a ujetých 10.tisících od novoty.Dále by mě zajímala zkušenost z cd měničem.Mám pocit,že je to poruchová věc.Zkoušel jsem namontovat 3 sice starší,ale pokažde byly nějaké problémy s přeskakováním při nerovnostech a nebralo to vypalované cd.Díky za odpověď Pavel

Odesláno

Vítej v 307čkové rodince. Přeju ti honě phodových km. Já mám 1,6 v benzínu a jsem zatím spokojený. Žádné problémy a větší poruchy se zatím nevyskytují (?uk,?uk,?uk,). CD taky nemám. Takže ti moc neporadím.

Odesláno

Originální 5-ti CD měnič jepěknej šunt! Stojí kolem 10 000,-Kč a nemá ani vyrovnávací pamě? (anti-shok)! Vypálená CD taky pořádně neumí. Už mám v autě druhý a ten se zas jednou z 20 změn CD kousne, rozbliká se a pomůže jenom několika hodinové vypnutí klíčků...:mad:

Odesláno

jo:P

Nejjednodussi je koupit si kazetu s konektorem,ten zasunes do vystupu od sluchatek z CD-MP3 prehravace a uz vesele poslouchas. Koupis to asi v spec. prodejne. Jo a nedelam si srandu, jeste to pouzivam ve felde:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...