xstirx Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 Ahoj všichni,rád bych se z někým podělil o zkušenosti z peugeotem 307 1.4 hdi.Zajímá mě spotřeba a taky spokojenost s tím to motorem.Já jsem spokojený a musím zaklepat žádné větší poruchy jsem zatím neměl po roce ježdění a ujetých 10.tisících od novoty.Dále by mě zajímala zkušenost z cd měničem.Mám pocit,že je to poruchová věc.Zkoušel jsem namontovat 3 sice starší,ale pokažde byly nějaké problémy s přeskakováním při nerovnostech a nebralo to vypalované cd.Díky za odpověď Pavel Citovat
Bohumil Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 Vítej v 307čkové rodince. Přeju ti honě phodových km. Já mám 1,6 v benzínu a jsem zatím spokojený. Žádné problémy a větší poruchy se zatím nevyskytují (?uk,?uk,?uk,). CD taky nemám. Takže ti moc neporadím. Citovat
elwix Odesláno 7. leden 2005 Odesláno 7. leden 2005 Originální 5-ti CD měnič jepěknej šunt! Stojí kolem 10 000,-Kč a nemá ani vyrovnávací pamě? (anti-shok)! Vypálená CD taky pořádně neumí. Už mám v autě druhý a ten se zas jednou z 20 změn CD kousne, rozbliká se a pomůže jenom několika hodinové vypnutí klíčků... Citovat
lamancha Odesláno 7. leden 2005 Odesláno 7. leden 2005 ja mam menic na 16 CD a to tak, ze je mam v plastovem obalu pod popelnikem a meni mi je zena nebo sam osobne:D Citovat
Bohumil Odesláno 12. leden 2005 Odesláno 12. leden 2005 Jde připojit nějak CD měnič, nebo MP3 přehrávač k stávajícímu orig. modelu radia s kaze?ákem? Citovat
lamancha Odesláno 12. leden 2005 Odesláno 12. leden 2005 jo:P Nejjednodussi je koupit si kazetu s konektorem,ten zasunes do vystupu od sluchatek z CD-MP3 prehravace a uz vesele poslouchas. Koupis to asi v spec. prodejne. Jo a nedelam si srandu, jeste to pouzivam ve felde:papa Citovat
Bohumil Odesláno 13. leden 2005 Odesláno 13. leden 2005 To se dá koupit kazeta do magne?áku, která slouží jako takový komunikační článek mezi CD-MP3 a radiem s kaze?ákem? Citovat
lamancha Odesláno 13. leden 2005 Odesláno 13. leden 2005 jo, pokud ji nesezenes , tak dej vedet, ja se kouknu tady, ale ja ji kupoval doma, neni tam pasek, jenom hlava a z kazety vede dratek ukonceny jackem. Citovat
Bohumil Odesláno 15. leden 2005 Odesláno 15. leden 2005 Možná teď budu za blba. Za kolik se to dá pořídit? Citovat
lamancha Odesláno 15. leden 2005 Odesláno 15. leden 2005 si presne nepamatuji, ale asi 200-300Kc. Citovat
bigicek Odesláno 15. leden 2005 Odesláno 15. leden 2005 já mám taky originál cd měnič a všechnoi mi to čte, nic se nesaká, pohoda. Asi mám nejakou lepší verzi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.