Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P307 SW 1.6HDi chyba P0299 -> podtlak turba - poradte

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

potrebujem vasu super pomoc. mam podla dia chybu P0299 co je podtlak turba. Neviem co s tym a ako to spravit.. Nemal niekto z Vas takyto problem alebo neriesilo to s niekym ? Dajte vediet..

Vlakno stechnickym popisom mojej chyby ->

dakujem vopred za pomoc :roll

[upravil dne 9/1/11 16:46 Kenedi]

Odesláno
to si zjistil az na diagnostice? pac se mi zdá ze mi to taky nejak málo tlačí

No tlaci mi to malo.. 1.2.3 prevodove stupne celkom v pohode.. a potom 4 a 5 zavislosti ako na to slapnem .. ale je to slabsie v porovnani s tym co ten motor dokaze na inom aute s rovnakym motorom ktore som skusal :(

Myslel som ze bolo jazdene na spotrebu a preto je lenive.. ale aj tak mi to nedalo :( a tod vysledok :(

Odesláno
Ja by som skontroloval hadice a vzduchový filter.

ake hadice? filtre som menil pred 2000 km ..

co som mal bolo to potrubie ktore ide od ako otvorim kapotu az dozadu popod nadrzku s brzdovou kvapalinou.. to je take uvolnene tak som to uchytil rychloviazacoiu paskou..

Porad.. mam starych rodicov v NM tak sa mozem niekedy na vykend stavit ak by si mi s tym vedel poradit :)

Neviem presne ktoru hadicu mam pozerat :(

Odesláno
Ja by som skontroloval hadice a vzduchový filter.

ake hadice? filtre som menil pred 2000 km ..

co som mal bolo to potrubie ktore ide od ako otvorim kapotu az dozadu popod nadrzku s brzdovou kvapalinou.. to je take uvolnene tak som to uchytil rychloviazacoiu paskou..

Porad.. mam starych rodicov v NM tak sa mozem niekedy na vykend stavit ak by si mi s tym vedel poradit :)

Neviem presne ktoru hadicu mam pozerat :(

pozrieť hadice na saní, či náhodou nie je sanie pripchaté, nechaj otvorený filter, a premeraj to znova.

Možno bude aj turbo ... trocha chytené.

Môžeš sa zastaviť a niečo môžme pozrieť.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...