Y2K Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 Viete mi poradit kde sa nachadza cidlo zaradenej spiatocky na tomto aute a motore? Ide o to ze mi nesvieti, a ak budu v poriadku ziarovky a kable tak to zrejme bude ono a netusim kde ho mam hladat. Dik Citovat
myšut Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 a co tak na převodovce?bude krapet špinavý,né? Citovat
Y2K Odesláno 9. leden 2011 Autor Odesláno 9. leden 2011 No hej... Ale nejak presnejsie ze kde mam smatrat EDIT: Pretoze co si pamatam na Ford Sierra nebolo toto cidlo na prevodovke ale bolo na rychlostnej pake, ked sa zaradila paka do polohy spiatocka, sa stlacilo a svietila [upravil dne 9.1.2011 14:42 Y2K] Citovat
Dundee Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 Když se shora podíváš na převodovku, tak je čidlo jakoby zepředu (od chladiče) v horní polovině převodovky. Většinou je s bílým dvoupinovým konektorem. Teď jsem marně hledal fotku, kde mám všechno nad převodovkou odstrojený, ale asi už je nenávratně vymazaná EDIT: Aspoň informativně- u 1.9 TD je přibližně v těchto místech (bílý kroužek), u vypínací páky spojky. 1.8 TD by to měla mít podobně, i když má jinou převodovku... [upravil dne 9/1/2011 17:28 Dundee] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.