Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jak říkal Stifler (díky;) ) ten bílý podklad mi dělalo,že jsem to upravoval v malování. Ted to upravuju v Zoneru a všechno vpoho...:cool:

Odesláno
Tak jak říkal Stifler (díky;) ) ten bílý podklad mi dělalo,že jsem to upravoval v malování. Ted to upravuju v Zoneru a všechno vpoho...:cool:

Není zač. :papa Masku chválím, vypadá to bez znaku velmi dobře. :super

Odesláno

Tvoje auto je jako kdyby mi vycházelo z představ o mým koupil jsem ho v lednu jenom nafťáka a chci to podobně jako ty jenom decentní úpravy.... vážně krásná 406 ;)

Odesláno

Je fakt úžasná. A taky bych měl zájem o ty hlinikové kryty prahů, bylo by ještě možno udělat? :o A za kolik? :D

Odesláno

Stewie: Weitec 50/30

Džůny: dík moc...bohužel už ne. Nemám přístup k materiálu. Měl jsem to přes kámoše,ale už v té práci nedělá.

Odesláno

Tyjo tak to je škoda... :( No, budu je muset splašit jinde. No a s tou opěrkou jsi spokojený? Já jsem měl podobnou od stejného výrobce, vrzala a za pár dní se mi ulomilo víko... tak přemýšlím, jestli to byl prostě jenom vadný kus, nebo jestli jsou takové všechny.

Odesláno

Džůny.: už ji mám hodně dlouho a všechno vpohodě spokojený...a má ji i kámoš a taky žádný problém...

Stuchy: na nerezové šrouby přidělané...

Odesláno

Stuchy: kupoval jsem ho na eBay..

Choze 406: díky moc vypadá to dobře a pekně mi to tam padne...už objednávám:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...