Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak se mi povedlo zprovoznit i muziku vzadu,po čtyřech hodinách v garáži,hraje to dobře,zítra to musím ještě kapku doladit.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem se pustil do předních repro,vyřezal jsem origo plasty,udělal kroužky z MDFky,vypodložil a zasilikonoval černým lepidlem na sklo.Povedlo se mi i to,že jsem nemusel přišroubovat mřížky,ale krásně zacvakli pod kroužek.Jinak jsem vyměnil sinus live za JBL,rozdíl je sakra znát,už slyším i přední repro.:o

post-984-14109615661659_thumb.jpg

Odesláno

No dpč, to si ma zas nepotešil s tými Sinus Live :bojim Takže to bude pravda, ako sa inde písalo a síce, že tie SL sú OK na zosík, ale na rádio nie...

Ozik, ako si rezal tie plasty? Si dával celé čalúnenie von?

A výškač si nechal aj prídavný SL?

PS - ako si ťahal káble dopredu a dozadu?

[upravil dne 20.2.2011 10:38 ferrari]

Odesláno

No ty Sinus Live mě fakt zklamali,musel jsem ubrat hodně zesik vzadu a na radiu dát skoro všechno dopředu.Výškáč je v poho od SL,ten jsem tam nechal.Jinak plast jsem řezal kapesním nožem,on je tak slabý,že to rybička zvládla s přehledem a bez okousání.Kabely vepředu byl porod,sundal jsem dveře,vyvrtal díry do dveří a sloupku,zacák zinkovým spreyem.Nejhorší bylo dostat kabel ze sloupku do auta,tam jsou snat 3 stěny:bojim.

Dozadu jsou kabely pod kobercem,signálový uprostřed a proud je vlevo podle prahu,opět problém dostat ho od motoru dovnitř,ale nakonecse podařilo.

Odesláno

byli hlasitější,ale je to spíš taky dáno tím,že středobasy hrajou na nohy,být o něco výš,tak to taky bude o něčem jinym.Za krytku jen zatáhneš a je dole,drží jen na takovym kolíku,ani neklade odpor.

Odesláno

Dík...radšej sa pýtam, bo ak to olámem, zas budem mať zbytočné problémy...ale potom včom konkrétne bol problém SL, keď výšky neboli omnoho hlasnejšie? Malý objem basov?

Odesláno

Výšky byli docela v poho,v těch trojúhelníčkách nebyl problém,basy byli bídný,byla to jediná věc,co byla slyšet.Středy jsem neslyšel skoro vůbec,když něco říkali v rádiu,tak jim neylo skoro rozumět.Dneska cestou do práce jsem měl zaplý rádio,krásně jsem rozuměl,co říkali,z práce jsem zkoušel hudbu,taky super,basy bez problémů,teď budu muset rozdělat výplně a podlepit dveře,jelikož jsem zaznamenal vibrace,to neakceptuju:D

• O 1 měsíc později...
Odesláno
A výškáče...

Můžu se optat co přesně jsi tam dával za výškáče ? Značka, typ, montážní šířka & hloubka ? Dohadujem se v jiném vláknu mimojiné o tom zda se tam výškáče vejdou a jak na to :-) Dík !

Odesláno

Není zač.Jinak,když už jsem v tomhle vlákně,tak jsem dědkovi nadělil K+N filtr,samo do origo boxu,byl jsem k tomu skeptický,ale mile mě překvapil,auto táhne krásně plynule odspodu,že by se zvýšil výkon mi nepřijde,ale víc vzduchu je pěkně znát.

Odesláno

Taky jsem o něm uvažoval přecejen u 1,4 se každá energie navíc hodí :D Podepsalo se Ti to nějak na spotřebě třeba ?..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...