olda Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 Díkes,ještě ty šrouby a přezout,dlouho jsem sháněl,to je zboží,po kterym se jen zapráší,ale na tyhle se vyplatilo počkat. Citovat
go.play Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 jaký potřebuješ šrouby? s rovnou dosedací plochou? Citovat
olda Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 Jj,s rovnou hlavou,mám je na těch laserech,ale ty jsou prodloužený,takže by trčeli ven.Teď jsem poslal na ebay nabídku ceny,je jich tam dost,ale jen ty zinkovaný,radši bych chromy. Citovat
olda Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 Tak to mi moc nepomůže,když je uříznu,tak nepůjdou utáhnout:D Citovat
chechet Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 go.play: jak dlouhe jsou \"prodlouzene chromy\" (myslim delku zavitu)? olda: jinak ty stavajici disky jsou super, ale Cyclony nemaji konkurenci. muzes prozradit, kde lze sehnat takovy krasny model s Cyclonama? Citovat
go.play Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 závit bude myslim si stejnej, ale hlava je prodloužená kvůli kolům, je to tak? Citovat
olda Odesláno 6. leden 2012 Autor Odesláno 6. leden 2012 Závit bude stejnej,jen cyclony jsou prohnuté dovnitř a lasery ven,proto to prodloužení. Jinak model manželka koupila tady,mají i cabrio. Citovat
olda Odesláno 21. leden 2012 Autor Odesláno 21. leden 2012 Tady trošku mimo mísu,ale náš mladej už začíná koumat nad peginama:) Citovat
v.mira Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 pekne taky sem se par let venoval modelum.. co je to za podvozek ? ps . cyclony nadehera Citovat
olda Odesláno 21. leden 2012 Autor Odesláno 21. leden 2012 Díkes,taky jsem se tomu věnoval,ale co se narodil malej,tak nějak nenacházím čas,ale na jaře,až bude běhat,tak zase budem chodit jezdit.Je to postavený na Savage XSS,ale předělaný na fluxe a rozšířený na XL:D Citovat
KoldasT16 Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 chrom šrouby mám jednu sadu,zrovna ty co máš namysli, fungl nová nikdy nenamontovaná Citovat
olda Odesláno 21. leden 2012 Autor Odesláno 21. leden 2012 Kolik za ně,jestli bys je chtěl pustit?Eventuelně poštovně doručit,jelikož to mám trochu z ruky. Citovat
v.mira Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 olda : aha tak to je dobry monstrum ja z offroadu mel maly Erevo VXL .. to bylo taky zajimavy povozeni porad po zadnich.. mno, at ti to jezdi, velky i maly Citovat
KoldasT16 Odesláno 22. leden 2012 Odesláno 22. leden 2012 ti je nafotím v týdnu a třeba se domluvíme:D no určitě by se ti k těm kolům hodily Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.