Jurko Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 nikdy bych tady nikoho neosočoval,protože tomu prd rozumím,já zase rozumím něčemu jinému,do toho bych se nikdy nemontoval,jestli se to někoho dotklo,tak se velice omlouvám Citovat
Jurko Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 jo Přemo,jinak máš v podpisu starou fotku,tak tady nelelkuj a dej tam aktuální,píšeš,že máš RT5 a máš tam holouše Citovat
Přema Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 RT3 ne RT5 a ano mám holouše...a prdím na to ...je to jen podpis Citovat
fifi Odesláno 8. leden 2011 Odesláno 8. leden 2011 Chlapi mám tu tiež niečo, čo mi zistili, tak ak by bol niekto ochotný mi v tom poradiť Trvalá závada Regulace tlaku turbodmychadla Zmeraný tlak turbodmych. je príliš nízky Trvalá závada Sledovanie vysokého tlaku nafty Regulátor dodávky na doraze Prechodná závada Signál regulátoru tlaku nafty Koherence Prechodná závada Sledovanie vysokého tlaku nafty Kontrolní zarízení tlaku na dorazu Tlak v rampe príliž nízky Mne v servise vymenili palivový filter, ten sa vraj už ani nedal prefúknuť, mám vraj pojazdiť a uvidíme....myslíte že to bude stačiť? Citovat
hawo118 Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 A nemozu tie nizke tlaky turba byt sposobene tym , ze si jazdil s motorom v nudzovom rezime ? NEVIEM RADTE Citovat
fifi Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 r.v. 2004 a ak som dobre pochopil na service boxe...siemens..ale to bolo vstrekovanie Citovat
fifi Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 A chcel som, radu, či keď Ti prepne motor do núdzáku, t. j. nejde ani turbo, či na hláškach z dia môže byť práve tá info, že sú nízke tlaky na turbe.... Citovat
fifi Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 a si sa pýtal či RJ je siemens?...mám to zistiť? Citovat
HonzaZ Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 Máš Siemens. Samozřejmě tyto hlášky souvisí s nouzovým režimem. Bylo by lepší, kdyby jsi mi ty hlášky dodal ve formě chybových kódů, protože takhle se hůř vyhledávají a nemusí to být zrovna správné. Všechny hlášky co výše slovně uvádíš se po rozkliknutí zobrazí i jako chybový kód. Takto mi to bude trvat déle než to vyhledám. Citovat
fifi Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 Bohužiaľ ja nemám dia, to som len opísal z toho výpisu zo peuservisu...lebo mi po natankovaní nafty po výjazde na diaľnicu keď som na to šlapol, rozsvietilo kontrolky antipolution faulty...či tak nejak, boli mrazy, prešiel som na núdzáku asi 500 km, a potom som išiel do servisu, tam im toto vypísalo, povedali, že palivový filter bol upchatý, keď ho vymenili, hodnoty sa zrovnali...asi tlaku paliva, a čo sa týka turba, to len odmazali, a vraj mám jazdiť a uvidím....preto ma napadlo, či dia aj núdzák nejako zobrazí, alebo núdzák bol vlastne len tie nízke tlaky turba Citovat
HonzaZ Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 Takže ta dia asi nebyla PP2000. Co se týká hlášek okolo tlaku nafty, mohlo by to tím filtrem být. Co se týká turba, zkontrolovat podtlaky - je ovládáno podtlakem z vakuové pumpy. Může být někde nějaká netěsnost, ale může být i vadný elektro ventil. Jezdi a uvidíš. Jinak dia většinou zobrazí nouzáky, nebo spíše jejich příčinu i důsledek. Citovat
fifi Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 No chodím do origo peugeo v Žiline...Final CD sa volajú, ak nemajú origo dia tak nech idú niekde, s tým elmag ventilom aj s tým pojazdením mi to povedali aj oni, ale s tým podtlakom to nie, to by ma zaujímalo, lebo keď pustím plyn...iba keď pustím plyn počujem také zahvízdanie...kde by mohol byť problém? ja viem že takto ťažko radiť...ale aj tak dík, lebo vidím že vieš.....lebo ma dopĺňaš, tzn. že si dosť v obraze, ešte raz dík Citovat
HonzaZ Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 Aha. tak to určitě budou mít origo. To zahvízdání bude turbo, ale pokud pod plynem hodně nehvízdá, tak by snad neměl být problém. Možná jestli nemáš nějakou netěsnost na tlakovém (vzduchovém) potrubí od turba k motoru. To by mohlo dávat tu hlášku o nízkém tlaku turba. Stává se někdy že praskne tlaková hadice od turba. Citovat
fifi Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 Dík, trošku mi slzí hadica na intercooleri viď vlákno prasknutá hadica, ale inak asi to nechám tak a budem jazdiť, ešte raz Ď Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.