Dopiťák Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 pokud to budes mit na dily budu mit zajem o palubku ,mrizku do predniho narazniku s mlhovkama ,spolujedcuv pytel,kryt destovyho senzoru,kastlik na pojistky v motor prostoru .. Predpokladam ze ol je olomouc..? Citovat
Andreww Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 tommas11: Mřížka vypadá, že je vedle tažného oka rozbitá. amater: Pokud by šla na díly, měl bych asi zájem o přední lampy. Tak na mě kdyžtak mysli. Citovat
Andreww Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 Mám dvě auta:D Na starém mám ty Depa, tak bych je vyměnil. Citovat
MilanF1 Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 no jo vlastně a Depa půjdou do depa Já myslel, že do druhé budeš dávat pryč ... Citovat
Andreww Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 Ještě sám nevím. Moc se mě ho nechce zbavovat:mad: Omlouvám se za:xvul A už končíme:D Citovat
fe-re Odesláno 4. leden 2011 Odesláno 4. leden 2011 zdravim..,velka skoda takeho pekneho auticka...inak ak by si sa rozhodol auto rozpredat na diely taktiez by som mal zaujem o neake diely... predna kapota a mozno pravy blatnik ... [upravil dne 4/1/11 12:50 fe-re] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.