Přema Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 Na čerpadle , těsnění je součástí , udělat s ním nic nejde , výměna nic moc...ale jde...... pokud ti auto skočí do nouze kvůli tlaku paliva tak to má i vliv na turbo..... Citovat
fifi Odesláno 27. červen 2011 Autor Odesláno 27. červen 2011 Dík ale poraď, či ten DRV môžem nejako demontovať, skontrolovať, prečistiť a nomontovať ho späť bez nejakej výmeny tesnenia a pod.Každá rada od Teba je k nezaplateniu Citovat
Přema Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 DRV jedině vyměnit......ano demontovat jde....... Citovat
fifi Odesláno 27. červen 2011 Autor Odesláno 27. červen 2011 Prepáč že som otravný...ale keď ide vymeniť, je asi jasné že aj demontovať....ale či aj späť bez nejakých nových tesnení ako napr vstrek:papa Citovat
Přema Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 Na drv ventilu je gumový O kroužek který není potřeba měnit pokud není poškozen Citovat
Přema Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 Zkus si sehnat starší ale dobrý , bo nový stojí 3500,- Kč tak je to lepší než dát rovnou 3500,- Kč. Pokud má někdo špatné čerpadlo , tak at ti pujčí DRV Citovat
fifi Odesláno 27. červen 2011 Autor Odesláno 27. červen 2011 A ešte k tomu ovládaniu natáčania lopatiek turba...je mech. podtlakom (možná netesnosť alebo prask hadica) alebo elektromagnetom(kontakt alebo pridreté) ? Citovat
RadoH8 Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 mam otazku dnes som zistil ze mi nejde turbo vzdy ho zapne cca pri 1800-2000 otackach a teraz nic,nezapne ale ani nedimy a ani palubny pc nic nehlasi co to moze byt?cidlo alebo cele turbo?dakujem za odpovede Citovat
Judes Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 To si ako zistil že nezopína turbo, auto nemá ťah? Citovat
RadoH8 Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 hej nema tah taha tak isto ako od 0-1800 ziadna zmena vzdi to trosku zatlacilo a teraz absolutne je to uplne lenive Citovat
RadoH8 Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 tankujem len na shell a naftu w pover diesel Citovat
Judes Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 Asi to bude niečo pre strakiho, mal by biť na SK skús mu napísať. Citovat
RadoH8 Odesláno 6. srpen 2011 Odesláno 6. srpen 2011 no jeden mechanik mi to dal na dia a tam mu ukazalo ze turbo je vypnute lebo je zaseknuta alebo ostala otvorena klapka,ze staci rozebrat vypucovat a dat naspet cena cca 100eur viac nie Citovat
Judes Odesláno 6. srpen 2011 Odesláno 6. srpen 2011 Skús pozrieť hadice či niektorá nie je deravá. Citovat
straki007 Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 No to by jsem si dal , ale uz blo pozde.Jsem doma. Nepochopil jsem ze mechanik ti rekl ze mas zaseknute turbo?? Jak to myslel? Spis staci vymenit elmag ventil Ten echanik dela koncern(se vsadim)a plete si to s Ochcavkou jak se jim zasekavaji lopatky. Jeste zkus vzit podtlakovou pumpu a vypodtlakovat ovladani lopatek a udelat zkusebku jestli to bude ok. Citovat
RadoH8 Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 nie nieje zaseknute on povedal ze nejde lebo ostala otvorena nejaka klapka,a ked som sa pytal kamarata on roby mechanika pre vw povedal ze je klapka pred turbom ze ta klapka mhla ostat otvorena a preto vyplo turbo,zajtra to ideme pozret tak potom napisem co to je alebo co,hadam to zistime :-) elmag ventil to sa tak vola original?chcem najst cenu tak sa pytam [upravil dne 7/8/11 od RadoH8] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.