Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na čerpadle , těsnění je součástí , udělat s ním nic nejde , výměna nic moc...ale jde...... pokud ti auto skočí do nouze kvůli tlaku paliva tak to má i vliv na turbo.....

Odesláno

Dík ale poraď, či ten DRV môžem nejako demontovať, skontrolovať, prečistiť a nomontovať ho späť bez nejakej výmeny tesnenia a pod.Každá rada od Teba je k nezaplateniu

Odesláno

Prepáč že som otravný...ale keď ide vymeniť, je asi jasné že aj demontovať....ale či aj späť bez nejakých nových tesnení ako napr vstrek:papa

Odesláno

Zkus si sehnat starší ale dobrý , bo nový stojí 3500,- Kč tak je to lepší než dát rovnou 3500,- Kč. Pokud má někdo špatné čerpadlo , tak at ti pujčí DRV

Odesláno

A ešte k tomu ovládaniu natáčania lopatiek turba...je mech. podtlakom (možná netesnosť alebo prask hadica) alebo elektromagnetom(kontakt alebo pridreté) ?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

mam otazku dnes som zistil ze mi nejde turbo vzdy ho zapne cca pri 1800-2000 otackach a teraz nic,nezapne ale ani nedimy a ani palubny pc nic nehlasi co to moze byt?cidlo alebo cele turbo?dakujem za odpovede

Odesláno

no jeden mechanik mi to dal na dia a tam mu ukazalo ze turbo je vypnute lebo je zaseknuta alebo ostala otvorena klapka,ze staci rozebrat vypucovat a dat naspet cena cca 100eur viac nie

Odesláno

No to by jsem si dal , ale uz blo pozde.Jsem doma.

Nepochopil jsem ze mechanik ti rekl ze mas zaseknute turbo??

Jak to myslel?

Spis staci vymenit elmag ventil

Ten echanik dela koncern(se vsadim)a plete si to s Ochcavkou jak se jim zasekavaji lopatky.

Jeste zkus vzit podtlakovou pumpu a vypodtlakovat ovladani lopatek a udelat zkusebku jestli to bude ok.

Odesláno

nie nieje zaseknute on povedal ze nejde lebo ostala otvorena nejaka klapka,a ked som sa pytal kamarata on roby mechanika pre vw povedal ze je klapka pred turbom ze ta klapka mhla ostat otvorena a preto vyplo turbo,zajtra to ideme pozret tak potom napisem co to je alebo co,hadam to zistime :-)

elmag ventil to sa tak vola original?chcem najst cenu tak sa pytam

[upravil dne 7/8/11 od RadoH8]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...