fiiloo Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 Mam mensi problem , jedneho dna som otvoril dvere presne v tom momente sa mi zosunul sneh zo strehy a stierace mi hodili sneh na otvorene dvere vodica ! jasne ze presne na ovladanie okien a zrkadiel Asi po pol hodine sa mi stiahlo okno vodica samo odseba , neskor sa stiahlo aj lave zadne okno Asi po hodine prestal ist aj central , teda z dialkovym ani z vnutra z packou nezamknem vsetky dvere . Nejde ani podsvietenie tlacidiel a ani pamat na sedadla ( teda vsetka alektronika okrem svetla na spodu dveri . Nerozsvieti sa ani ked otvorim dvere akoby bola cela cast dveri odstavena od el obvodu . tlacitka som rozobral ususil a ocistil , nic sa nezmenilo , auto zatial zamykam klucom . a dvere packami . :( [upravil dne 30.12.2010 20:27 fiiloo] Citovat
Pan_Vetvicka Odesláno 31. prosinec 2010 Odesláno 31. prosinec 2010 Hele já když rozdělával stahovačku ve dveřích dokonce sem ten panel trochu polil a nic se nedělo.Ale možné je všechno. Pravda je že v elektrice se vůbec neorientuju max tak odpojit konektor připojit konektor Citovat
fiiloo Odesláno 31. prosinec 2010 Autor Odesláno 31. prosinec 2010 ja som mal konektory poodpajane aj ovladace rozobrate , aj zvazkovy kontakt medzi dverami som prestrekol z mazadlom na kontakty . neviem ako dalej poistky aj kable su OK . jedine ze by bola niekde poistka na central zvlast , ale zase preco vsetky okna idu otvarat len nie z tlacitkom vo vodicovych dverach ??? Citovat
fiiloo Odesláno 10. leden 2011 Autor Odesláno 10. leden 2011 toto je asi to nestastne ovladanie . Citovat
Agrafik Odesláno 28. leden 2011 Odesláno 28. leden 2011 No myslím si, že ovládání dveří a paměť sedaček jsou od sebe oddělené, co tak zem ta je společná. Kdyby to chybělo, tak by nešlo ani jedno. Co dělá zamykání od spolujezdce, nebo tlačítkem v autě? To jde? Jo chtělo by to schéma:cool: [upravil dne 28/1/11 22:02 Agrafik] Citovat
fiiloo Odesláno 30. leden 2011 Autor Odesláno 30. leden 2011 noo ma to spolocne vela . bol zaoxidovany plosak zo podu ! odletovat spojovacie kable vycistit osetrit a je to opravene , druha varianta mal som zohnate z druheho auta cca 80e . A ovladanie znefunkcnilo central , detekciu dveri v aute , ovladanie okien , ovladanie sedadiel , central aj dialkovy ovladanie zrkadiel. p.s. zamykanie z cudlikom je mozne iba z vodicovych dveri nie spolujazdcovych ! ZAVADA OPRAVENA Citovat
Agrafik Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 Noo, vida jak se to vše krásně komplikuje. Musím si poopravit své teorie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.