Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nefunkce ovladanie vo vodicovych dverach ! a central !

Recommended Posts

Odesláno

Mam mensi problem , jedneho dna som otvoril dvere presne v tom momente sa mi zosunul sneh zo strehy a stierace mi hodili sneh na otvorene dvere vodica ! jasne ze presne na ovladanie okien a zrkadiel :(

Asi po pol hodine sa mi stiahlo okno vodica samo odseba , neskor sa stiahlo aj lave zadne okno :(

Asi po hodine prestal ist aj central , teda z dialkovym ani z vnutra z packou nezamknem vsetky dvere .

Nejde ani podsvietenie tlacidiel a ani pamat na sedadla :(( teda vsetka alektronika okrem svetla na spodu dveri .

Nerozsvieti sa ani ked otvorim dvere akoby bola cela cast dveri odstavena od el obvodu .

tlacitka som rozobral ususil a ocistil , nic sa nezmenilo , auto zatial zamykam klucom . a dvere packami .

:(:(

[upravil dne 30.12.2010 20:27 fiiloo]

Odesláno

Hele já když rozdělával stahovačku ve dveřích dokonce sem ten panel trochu polil a nic se nedělo.Ale možné je všechno. Pravda je že v elektrice se vůbec neorientuju max tak odpojit konektor připojit konektor :myslim

Odesláno

ja som mal konektory poodpajane aj ovladace rozobrate , aj zvazkovy kontakt medzi dverami som prestrekol z mazadlom na kontakty .

neviem ako dalej :(

poistky aj kable su OK . jedine ze by bola niekde poistka na central zvlast , ale zase preco vsetky okna idu otvarat len nie z tlacitkom vo vodicovych dverach ???

• O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

No myslím si, že ovládání dveří a paměť sedaček jsou od sebe oddělené, co tak zem ta je společná. Kdyby to chybělo, tak by nešlo ani jedno. Co dělá zamykání od spolujezdce, nebo tlačítkem v autě? To jde? Jo chtělo by to schéma:cool:

[upravil dne 28/1/11 22:02 Agrafik]

Odesláno

noo ma to spolocne vela . bol zaoxidovany plosak zo podu ! odletovat spojovacie kable vycistit osetrit a je to opravene , druha varianta mal som zohnate z druheho auta cca 80e .

A ovladanie znefunkcnilo central , detekciu dveri v aute , ovladanie okien , ovladanie sedadiel , central aj dialkovy ovladanie zrkadiel.

p.s. zamykanie z cudlikom :) je mozne iba z vodicovych dveri nie spolujazdcovych !

:roker ZAVADA OPRAVENA :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...