Irbe01 Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 Zdravím, Tak se mi dneska podařilo udělat led diagnostiku a vyblikal jsem kódy: 21 - snímač polohy škrtící klapky/spínač volnoběhu 51 - Lambda sonda 1 14 - snímač teploty chladící kapaliny Chtěl jsem se zeptat, když mám chybu u Lambdy 1, tak to číslo je označení pořadí sondy, nebo se pletu? Btw mám jenom jednu lambdu v autě. Ten snímač polohy je potenciometr nebo krokový motorek? A poslední dotaz, kde najdu ten snímač teploty chl. kapaliny? Díky za rady:mrk Citovat
Qcko Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 Keby si mal viac lambda sond tak sa to pocita smerom od hlavy zlava do prava myslim, takze na lavych zvodoch hore 1 atd...ale ked mas len 1 tak tu bude len ona:aut A chod po hadici od chladica ku termostatu, na tej trase narazis na konektor, tak to je on, ked ho odpojis tak ti spusti sahara Citovat
Irbe01 Odesláno 29. prosinec 2010 Autor Odesláno 29. prosinec 2010 Diky za info. Ja jenom, ze ta lamda ma dva konektory, co z ni trci, tak jestli treba se to nevztahovalo k tomu to cislo;-). K tomu snimaci klapky nahodou nevis jestli je to ten krokac nebo potenciometr? Citovat
Pata Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 Začni čidlem pro teplotu, klidně může a bude způsobovat problémy s mícháním směsi!! Čidla na teplotu jsou 3 - pro budíky, pro ŘJ a pro saharu, tebe zajímá to pro ŘJ, je to jedno z těch dvou u domečku termostatu - pokud si dobře vzpomínám... Citovat
Irbe01 Odesláno 29. prosinec 2010 Autor Odesláno 29. prosinec 2010 Takze te lambdy a snimace klapky si nemam moc vsimat? Ty chybi muzou byt zpusobeny tim teplotnim snímačem? Co vím tak na prave strane bloku motoru(pri pohledu do motoru) jsou dva snímače, jeden zeleny, ten je vys a druhy modry, ten je tak uprostred bloku. U toho modreho je konektor hodne jety a prevazany izolackou(bastleni predchoziho majitele nejspis). Jeste bych doplnil, ze auto za studena startuje bez problemu(dneska -10 a naskocilo na prvni tuk), za tepla sice naskoci ale po pridani plynu se hodne zakuckava a velice casto i chcipne, vetsinou musim dlouho slapat na plyn aby se zbrchalo, pak kdyz naskoci jede celkem ok, jenom obcas poskubava pri pridani plynu. Citovat
tagorarichard Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 pokud se nepletu pro řJ motoru je ten modrý Citovat
Irbe01 Odesláno 30. prosinec 2010 Autor Odesláno 30. prosinec 2010 Tak jsem modry prostrikl wedeckem. Motor podle zvuku slapal lip nez pred prostriknutim. Ale pri startu zahrateho motoru o5 po pridani plynu divne bublal a nechtelo se mu do otacek. Kdyz se proslapl plyn, tak uz ok. Z toho modreho snimace jde i signal do budiku? Nebo na to je ten druhy(zeleny)? Prave mi nefacha ukazatel teploty motoru a otackomer:grr Citovat
miroja Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 Tak jsem modry prostrikl wedeckem.... Podla mna je WDcko urcene na mechanicke zalezitosti a nie je moc vhodne na elektricke kontakty. Na to by sa skor hodil Kontox. Nie je az taky agresivny. Bojim sa, ze si kontaktom skor ublizil ako pomohol ... Citovat
Mahel Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 Zdravím, Tak se mi dneska podařilo udělat led diagnostiku a vyblikal jsem kódy: 21 - snímač polohy škrtící klapky/spínač volnoběhu 51 - Lambda sonda 1 14 - snímač teploty chladící kapaliny Chtěl jsem se zeptat, když mám chybu u Lambdy 1, tak to číslo je označení pořadí sondy, nebo se pletu? Btw mám jenom jednu lambdu v autě. Ten snímač polohy je potenciometr nebo krokový motorek? A poslední dotaz, kde najdu ten snímač teploty chl. kapaliny? Díky za rady:mrk Cav ako sa da doma vyblikat chyba na 306? co k tomu treba stci len ledka? Citovat
Irbe01 Odesláno 31. prosinec 2010 Autor Odesláno 31. prosinec 2010 Tak jsem modry prostrikl wedeckem.... Podla mna je WDcko urcene na mechanicke zalezitosti a nie je moc vhodne na elektricke kontakty. Na to by sa skor hodil Kontox. Nie je az taky agresivny. Bojim sa, ze si kontaktom skor ublizil ako pomohol ... Pouzil jsem Konkor od Sheronu, jsem to bral jako neco podobneho jako WD. A tam je v pouziti, ze je to na elektricke kontakty. Jinak na WD jsem se ptal mechanika a pry to lidi na kontakty pouzivaji. Kamos WDeckem prostrikaval Megana a tam mu to pomohlo. Ale radeji jeste zkusim nekde splasit ten Kontox. Citovat
Irbe01 Odesláno 31. prosinec 2010 Autor Odesláno 31. prosinec 2010 Zdravím, Tak se mi dneska podařilo udělat led diagnostiku a vyblikal jsem kódy: 21 - snímač polohy škrtící klapky/spínač volnoběhu 51 - Lambda sonda 1 14 - snímač teploty chladící kapaliny Chtěl jsem se zeptat, když mám chybu u Lambdy 1, tak to číslo je označení pořadí sondy, nebo se pletu? Btw mám jenom jednu lambdu v autě. Ten snímač polohy je potenciometr nebo krokový motorek? A poslední dotaz, kde najdu ten snímač teploty chl. kapaliny? Díky za rady:mrk Cav ako sa da doma vyblikat chyba na 306? co k tomu treba stci len ledka? Ano, delal jsem to ledkou. [upravil dne 31.12.2010 02:31 Irbe01] Citovat
Irbe01 Odesláno 31. prosinec 2010 Autor Odesláno 31. prosinec 2010 U rj vede kabel s dvěma piny. Barvu mívá obvykle zelenou. Tady máš nějaké info http://auto-diagnostika.com/lanky-autodiagnostika/51-vyblikani-peugeto-citroen.html Citovat
Irbe01 Odesláno 19. leden 2011 Autor Odesláno 19. leden 2011 Tak po vymene lambdy, potenciometru šk. klapky a teplotního cidla se objevil dalsi problem:(. Zmena pomohla vyresit startovani za studena, kdy bez pridani plynu se nedalo nastartovat a taky to vyresilo problem, ze pri zahratem se pri pridani plynu auto dusilo a vetsinou i chciplo. Ale nove auto drzi velice nizke otacky po ohrati(bohuzel nevim hodnotu, nefunguje mi otackomer) a nekolikrat mi zdechlo pri vyrazeni a dojezdu do krizovatky. Nastartovat slo okamzite. Takze jsem vyblikal chyby: 21 Snímač polohy škrtící klapky / spínač volnoběhu. 22 Regulace volnoběžných otáček. 51 Lambda sonda 1. Lambda je funglovka, potenciometr je z Brava, ale je to to same. Nemate nejake rady, co muze byt spatne? Diky za rady:mrk PS: meril jsem krokovy motorek a ten na prvnich dvou pinech(mysleno zdola nahoru) pri dotyku s vackou sk. klapky ukazoval cca 100 ohmu a kdyz jsem si hybnul, aby se nedotykal trnu motorku, tak odpor zmizel. To je predpokladam je spravne chovani spinace volnobehu? Citovat
oni Odesláno 19. leden 2011 Odesláno 19. leden 2011 tak to je mazec, tak to zkusim. u oplu to jde, staci propojit nejaky dva konektory a uz vam blika kontrolka na palubce,tohle je taky dobry, jsem zvedavej, co mi to vyblika... Citovat
Irbe01 Odesláno 19. leden 2011 Autor Odesláno 19. leden 2011 Ano, jde to u spousty aut a znacek starsiho data. Citovat
whizz80 Odesláno 20. leden 2011 Odesláno 20. leden 2011 ten konektor sa kde presne nachádza u 306 rocnik 98? Citovat
oni Odesláno 20. leden 2011 Odesláno 20. leden 2011 no 98 rocnik uz ma kalsiku obd u pojistek, my starsi modely,mame jen dvoupinovou zasuvku u ridici jednotky? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.