rastik000 Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 Zdravím chlapci.... Tak som trošku šťuchol moju 605 a chcem sa popýtať či nemáte náhodou tieto náhradné diely: -ostrekovač na prednom nárazníku ľavý -predná hmlovka u spolujazdca -chrómová lišta na prednom nárazníku všetko je to na novší model. V prípade, že by ste niečo mali tak mi napíšte. Ďakujem veľmi pekne... Citovat
mmartinkovic Odesláno 31. prosinec 2010 Odesláno 31. prosinec 2010 Veeeeeelmi tazke hladanie tychto dielov. Pozri inzeraty, noviny, vrakoviska. Ja som tiez zhanal na predok masku a uz 2 rok ju nemozem zohnat. Skor sa ti oplati kupit cely naraznik ako samostatnu trisku. V Peugeote predna maska stoji 200 €. Citovat
csmirka Odesláno 29. březen 2011 Odesláno 29. březen 2011 ahoj na 605 2,5 td mám spousty náhradních dílu a i jednu celou 605 na prodej -už si s ní nevím rady -měnil se motor ale stále zlobí a tady v okolí si s ní nikdo neví rady-interier je v černé kůži..rok vyroby 1998 a tm.šedá metalíza Citovat
Alexevo9 Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 ahoj na 605 2,5 td mám spousty náhradních dílu a i jednu celou 605 na prodej -už si s ní nevím rady -měnil se motor ale stále zlobí a tady v okolí si s ní nikdo neví rady-interier je v černé kůži..rok vyroby 1998 a tm.šedá metalíza nemáš elektrickou stahovačku okna u řidiče? Ale musí mít na moturku sedm konektoru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.