CZenda Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 Zdar chlapi a holky od Peugeotu, nikde jsem toto téma rozebrany nenasel, kdyby tady někde bylo, budu rád za nasměrování. O co jde: vyměnil jsem spojku - dvouhmoťák zůstal - po složení všech dílů auto začalo být nějaké jiné. Řízení - jde těžko zatáčet a volant se zadrhává, myslím si že to budou horní uložení tlumičů (ložiska) - na výměnu se chystám. Vibrace do pedálů - po nastartování, na volnoběh, při jízdě, za studena i za tepla mi vibrují pedály, nejvíce spojkový a je cítit i plynový. Brzdový ani tak ne. Spojku mě měnil domácí servisák, žádný autorizovaný servis. Nevím jestli vše složil tak jak měl, nebo jestli za to nemůže i ta nová spojka. Napadá mě ještě silentblok, protože při výměně spojky se s motorem dost cestovalo nahoru a dolu, tak jestli se třeba neutrhl. Stalo se taky někomu? Vyřešil někdo vibrace do pedálů? Čím by to mohlo být? Díky za odpovědi a snahu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.