pifko Odesláno 28. prosinec 2010 Odesláno 28. prosinec 2010 Ahoj, nedávno jsem si koupil 206 RC. Auto je celkem ojeté , ale to holt tyhle auta bývají.. V podstatě vím co všechno s ním je až na dva zřejmě související problémy. Problém 1 spočívá ve zvucích, které se linou zřejmě z levé přední nápravy a to pouze když zatáčím řekněme více jak 45\". Jsou takové tupé, nízké frekvence.. Asi jako když zavřete kočku do krabice a zakvedláte s ní Problém 2 spočívá ve vypadávání druhého rychlostního stupně. To se stává pouze při \"hrubém\" zatáčení doleva, přičemž tomu musím ještě pomoci tím, že začnu brzdit motorem. Přesně v tu chvíli lup a je venku.. Bez zubů naštěstí Myslím si, že by mohly být opotřebované buď silenbloky motoru, nebo silenblok jedné (asi spíše té levé) nápravy, což může vést k pohybům celého motoru i převodovky, což může způsobovat vypadávání rychlosti. Převodovka se mi zdá být dobrá, nezdá si mi že by to mohlo být například diferenciálem, ale nebudu zde trousit chytra , píšu abych nějaké pochytil Citovat
Blue Thunder Odesláno 19. únor 2011 Odesláno 19. únor 2011 Tipoval bych to na silentblok závěsu reakce agregátu. Měl by být na nápravnici, zhruba u domečku uložení pravé poloosy. Citovat
olle72 Odesláno 19. únor 2011 Odesláno 19. únor 2011 K tomu bodu 1.Dela mi to to same co Tobe.jen pri zataceni doprava se ozyvaji tupe zvuky z leve strany.Mam podezreni na lozisko kola,melo uz tak pred 10 000 km celkem vuly.dela mit o asi 2 mesice a ted se to zhorsilo,tak to budu muset dat na hever a zjistit co to muze byt. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.