Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
jj teplomer me ukazuje prave...

Len pre istotu, myslime obaja teplomer chladiacej kvapalinu v palubovke?

Ak ano, tak to potom vyzera na zavadu priamo v palubovke. Myslel som este na vadnu poistku, ale to by ti nefungoval ani teplomer.

Nemas moznost odskusat nejaku inu palubovku,aby si mal istotu?

Ak sa potvrdi palubovka, skusil by som ju rozobrat a popozerat ci tam nie je niekde prasknuty spoj. Moze to vsak robit aj nejaky svab. Tam uz asi oprava nebude rentabilna.

Ja som mal tiez problem s prerusenym spojom v palubovke, (nesvietiula mi kontrolka mazania), takze viem, ze palubovka sa da rozobrat do mrte (a potom aj poskladat aby to zas fungovalo:) )

Odesláno

jj myslim teplomer v palubovce!:) ten funfuje ale otackomer,stav benzinu a tahometr vubec....hm.tak jak koukam tak bych to mel asi nechat na nejakym odbornikoj paco rozdelavat palubovku se mi nechce a ani nemam nejakou garaz apod....na pojistky sem nekoukal paco sem myslel ze s tim nebude mit nic spolecnyho ale tak pro jistotu se na to mrknout muzu...a trebas mrazem to byt nemuze?jezdim cca 10km do prace a tak se mi auto ohraje jenom cca na 70stupnu

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tohle se mi též stalo, jedu a najednou spadne tachometr otáčkoměr a palivoměr na nulu..... překvapivě, kontrolka rezervy benzínu a teploměr chlad. kapaliny, fungovaly správně..... natankoval jsem plnou, zapnu zapalování a ejhle všechny přístroje ukazují... Od té doby cca 700km zatím vše OK, pouze přestala svítit jedná žárovka v podsvícení otáčkoměru.

Odesláno

Taky se mi to stalo, za jízdy spadly všechny čtyři budíky dolů, byl jsem z toho pěkně vykulenej. Člověk jel a otáčkoměr a rychloměr dole. Oprava byla dosti jednoduchá, stačilo najít tu správnou pojistku a vyměnit :D Od té doby zase vše ok.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Nefunguje mi tachometer , čiže ukazovateľ rýchlosti ostatné všetko ide. Už som menil snímač tachometra mechanickej prevodovky ( zohnal som aj z dvoch áut). Ani jeden nefunguje. Ďalej som menil budíky a nič . Viete mi poradiť?

Odesláno

me se obcas stane ze mi presne ukazovat tachometr(rychlost) vse ostatni jde v poradku, po 100-300m zase nabehne, bez ohledu na otackach, pridavani ubirani rychlosti apod. mam takovej pocit na najakej vadnej kontakt, nemate nekdo schema od cidla rychlosti az po tachometr ?

Odesláno

Zdarec dej místo pojistky SH pojistku číslo 10 o polohu níže ..zapni klíč budíky by měli jít do plna a zase zpět(servisní mód) potom dej nazpět pojistku SH a bude to běhat..

• O 9 let později...
Odesláno

Peugeot 306 Break 1,9D. 
Chlapi,čo pisal Dopiťák funguje. Nešiel mi iba tachometer, ručička sa ani nepohla. Servisný mód SH s poistkou 10 pomohol. Ďakujem 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...