salomen28 Odesláno 28. prosinec 2010 Odesláno 28. prosinec 2010 Koľko stojí prosím vás lanko ručnej stačí iba tá hlavná najdlhšia časť a viete mi niekto kto ste to menili poradiť? Citovat
misacekk Odesláno 28. prosinec 2010 Odesláno 28. prosinec 2010 Zdravím když jsme je kupoval tak mě stálo každý díl toho lanka 250 Kč a jsou na 3 díly a to mám vzadu kotouče. Citovat
salomen28 Odesláno 29. prosinec 2010 Autor Odesláno 29. prosinec 2010 Ja mám vzadu bubny lanko som kúpil, len som chcel vedieť ako je najlahšie ho vymeniť to centrálne ku páke. Citovat
Maverick Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 Mám pocit, že kvůli tomu centrálnímu lanku se musí sundat středovej díl výfuku a pak tepelnej štít, kterej je mezi výfukem a místem, kde je páka ruční brzdy. Sundat výfuk je prkotina, ale ten tepelnej štít už bude horší. Já na něm měl tak zarezlý šrouby, že bych je všechny utrhal, takže jsem se na to radši vykašlal. A nechat to v tom místě bez tepelnýho štítu se mi nechtělo, protože to smrdělo průse*em. Citovat
misacekk Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 já jsem ten štít sundal bez toho abych sundaval vejfuk. ale jinak se musí sundat stř. díl a pak ten štít Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.