Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak dakujem vsetkym za rady.. Samozrejme ze nieco o tejto tematike som nastudoval cize bi-xenon je jedna cocka ktora zvlada stretavacky a dialky a tiez viem ze treba zachovat povodne dialky na svetelnu hukacku.. Dalej viem ze xenon rozhodne nehreje a od toho su na xenonoch povinne ostrekovace. Chcel som normalne odpovede ci s tym ma niekto skusenost takze dakujem sharkovi za odkaz vyzera to na poriadnu fusku takze radsej skor skusim tu prestavbovu sadu.. Chcel som povodne radsej skusit cestu origo xenonov ale bohuzial to uz by bolo nad moje sily :D

[Edited on 28.12.10 11:54 m3t4L_m4n]

Odesláno

doporučte mi xenonovou sadu pro mojí 307 r.v. 2006. Zvládnu montáž sám, je třeba dia? Kam připevnit balasty? A co a jak řešit s ostřikovačemi xenonů, když tam nyní nejsou?:myslim

[upravil dne 28/12/10 14:07 kajvet]

Odesláno

No to naklapanie som chcel len kvoli stk pretoze je to posledna vec za ktoru by mi mohol niekto pindat inac by bolo vsetko ako ma byt :myslim Tak dakujem vsetkym za rady.. Asi pojdem teda do prestavbovej sady len som tak kutikom duse dufal ze sa bude v poho dat aj origo xenony :D

Odesláno

Inak som pozeral na tu stranku bixenony.com a manici robia na zakazku prestavbu svetiel na xenony :) Skusim sa poinformovat ako to prebieha a aka by bola cena.. Nadej umiera az posledna :D

Odesláno

Jj tu simulaciu poznam tiez ale kolecko by som musel stale mat v interiery a to by bola posledna znamka halogenov :D To automaticke naklapanie neprebieha automaticky ale musi byt stala vyska aspon 3-4 sekundy kym sa nastavia svetla a zvysok sa odfiltruje takze motorceky by sa nemali odpalit.. Nestoji to nejak extremne vela takze by som dal asi aj to.. Inak neviete ci musia byt xenony zapisane v TP?

Odesláno

Původně jsi chtěl dle fotek dávat čočky vymontované z vrakoviště, máš tam dva druhy + balast. O bi-xenonech jako jsou tyto čínské šity http://www.perfektshop.cz/product/bixenony-bi-xenon-light-projector-h7-24171/ jsem nevěděl a rozhodně na ně nedoděláš žádné naklápění a o to ti šlo. Dále ti tam zbydou ty dálkové H1, ale odpojené. Leda nějaký vypínač či tlačítko :blicismajlik Nakonec zjistíš, že čínská HID výbojka vydrží rok, samozřemostí je přece ZÁRUKA, ale jak a kde po netu. Následně když nedáš obě nové, tak ti bude každé světlo svítit jinak. Pokud chceš vypalovat sítnice nám normálním řidičům, tak si kup H7 HNIDOHOU přestavbovou sadu a na naklápění se vy..r, stejně to kvůli vysoké pořizovaci ceně nekoupíš a nedotáhneš do konce. :bojim:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...