suppressus Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Zdarek borci. Mal by som zaujem o kupu vyssie spominaneho peugeota (,ale skor ako do toho pojdem by som sa chcel opytat na vase nazory.Plusy ,minusy tohoto auta.Naco si davat pozor.....vase skusenosti.Zatial mam skodu fabiu 1.2htp ,takze na rychlosti nezalezi,ale blizi sa dalsi potomok ...bolo by to skor take mestske premiesnovadlo + nejaka ta dlhsia cesta.Budem vdacny za kazdy nazor...dik moc [upravil dne 27/12/10 12:07 suppressus] Citovat
ygnor206 Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Pokud nejsi závodník a chceš to na bežný poklidný ježdění tak bych ti spíš doporučil 1.4 HDI které má velmi malou spotřebu a jede to uspokojivě Citovat
hena Odesláno 28. prosinec 2010 Odesláno 28. prosinec 2010 Ahoj! No ak sú tí potomci ešte malí tak je to super autíčko , hlavne mne sa s ním velmi dobre parkuje lebo v meste sa všade zmestím:D, no aj ja mám dvoch potomkov, a jednému už poriadne narástli nohy, tak nám začína byť malé, Moje auto má 7 rokov a zatial som menila iba zadnú nápravu, a občas mi hapruje lavý blinker ale už viem ako naňho, Citovat
suppressus Odesláno 28. prosinec 2010 Autor Odesláno 28. prosinec 2010 No jeden ma 4 roky a druhy zatial 0 .Ale skor som chcel vediet ako je na tom to auto motoricky.Co ma tendenciu kazit sa ,ci koroduje po par rokoch ....vlastne ake su investicie po par rokoch.Pozeral som si tuv report 2010 a 206 skoncila o par miest dalej ako fabia.Takze trosku sa bojim....kedze nekradnem + 2ja certi,priatelka....nechcel by som investovat aj do auta :)Zatial co som tu studoval toto forum,tak som nic zavazne nenasiel,len radsej by som nejaky ten nazor od toho co to auto ma.Moze byt aj 1.1tka.Do mesta vraj staci Citovat
bezdo Odesláno 28. prosinec 2010 Odesláno 28. prosinec 2010 Ja som kúpil pred rokom toto isté, malo 4,5 roka a okolo 50000. Zatiaľ som menil a to hneď po kúpe tyčky stabilizácie,klepalo to (auto bolo z BB,tak...)Inak už viac nič,akurát mi praskla trubka klimy, ale zavarili mi to a frčí. Na týchto autach ako už bolo spomínané odchádza zadná náprava, (ale to je všeobecný problém francúzov s pevnou nápravou. Odchádza to okolo 100.000km alebo spôsobu jazdy, ale repas stojí okolo 350e.Ja som s ním spokojný, Diely sa dajú zohnať lahko a relatívne lacno, je to vlastne klasická 206 a tých je veľmi a vela vecí si opravíš sam, dobrý prístup.Osobne ti odporúčam kupuj od súkromnej osoby,pozeraj sa na opotrebovanie volantu a tapacíru na dverách vodiča nech sa neoklameš na stočených km. Inak ešte na margo toho dieslu-naozaj do mesta ako \"stvorené\":blicismajlik:super Citovat
suppressus Odesláno 28. prosinec 2010 Autor Odesláno 28. prosinec 2010 No mam zalusk este na jedneho (ma trosku menej km),len je to 1.1tka.No a co si to mam hlavne vsimat?Mozes mi dat viac konkretnych bodov?Lebo na volante asi nic nebude ,ked tam je napr potah volantu.... Citovat
bezdo Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 Nie 1.1 isto nekupuj.To je slabučké.Ani s týmto 55kW sa nedajú robiť zázraky,hlavne ked si plný. Výborná vec je otváranie iba zadného okna na kufry,hlavne keď je plný a potrebuješ iba niečo doložiť. a dokonca to ide aj cez dialkové. jedna rada:už sa mi raz podarilo dostať jedného super \"predajcu\" na tomto:Chcel som vidieť doklad od stk a tam máš napísané km kedy bola robená(to isté na EK)malo by sa to zhodovať a je dosť blbé ked na tachometry je menej ako v týchto dokladoch.Keď bude tvrdiť že ich nemá,klame, povedzme si úprimne kdo si ich neodkladá Ja osobne som s ním spokojný,je pravda,že chodíme hlavne 2,3-ja dlhé aj krátke trasy bol na nom aj v čiernej hore cesta spat bez dlhsej ako 20min,zastávky(nechválim sa ale neviem vklude zaspať)frčala opravovaná klíma, autochladnička... Citovat
třídvířko Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 Ahoj,co se týče motoru a spotřeby,tak bych šel do 1.4HDi.Když porovnám mou 206 1.4HDi s litrovou 106 v benzínu,tak bere tak o 2 litry benzínu víc,než ropáček.Samozřejmě záleží na co jsi zvyklý,někomu vyhovuje benzín,někomu nafta..Jinak 206 SW je fakt hezký autíčko,ale 1.1 bude fakt slabý... Citovat
suppressus Odesláno 29. prosinec 2010 Autor Odesláno 29. prosinec 2010 No dnes som sa bol previezt na tej 1.4ke....bolo o dost zivsie ako moja fabka1.2, a ani radenie nebolo take hrozne ako som tu nasiel v jednej sekcii....(keby niekto jazdil na nasich firemnych autach asi by sa mu zdalo aj radenie na tanku bozske )len ma zarazilo to malo miesta vzadu.2 maledeti v autosedackach by som tam vopchal,do kufra kocik...ale kde by som preboha vopchal svokru? Nie som bohvie aky chlap (173cm ,70kg cize nic moc)ale zda sa mi ze je tam akosi malo miesta.Najprv som mal zalusk na Citrona xsaru picassa ,len ked som listoval bazar blizko mna ,tak som narazil na tu 206.No neviem asi sa budem muset zaregistrovat aj na nejakom citron fore a patrat po nedostatkoch.Ale dik za kazdu radu,cenim si pristup k novacikom .Zatial som nie rozhodnuty ci ano alebo nie,tak prosim dajte vediet este nejake tie postrehy.A inac nie je nahodou trosku problem s naftou ked nam takto prituhuje? A este jedno.Je normalne ,ze to auto ma pri nastartovani (prve sekundy) zvuk ,ako ked na detskom auticku pretocite zotrvacnik?Taky skrablavo ,piskavy zvuk.A ake su otacky pri neutrali.Ako som si vsimol ,tak tam boli nieco na 10-11 tisic.(auto asi dlhsiu dobu stalo) [upravil dne 29/12/10 21:36 suppressus] Citovat
třídvířko Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 Místa tam vskutku není mnoho,to je fakt.Ale 2 děti si myslim že není problém.Mám hatchback a vozil jsem vzadu dvě vajíčka s mimčama a uprostřed starší dceru na podsedáku,řešil jsem to tak cca kolem roku,pak jsem pořídil 405 kombi,protože dvě autosedačky v pohodě,ale ještě podsedák už nee.Výhodou je teď 807,tam naprostá pohoda...Jinak ten zvuk motoru,no nevim i když myslim že právě 1.4 benzíny na to trošku trpí...A nafta,když si nenecháš nakukat jako já,že je super VERVA diesel,tak problém mít nebudeš....A ještě k tomu místu,co takhle 307 SW:papa Citovat
bezdo Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 Musíš sa rozhodnuť, 206 je hlavne dizajnovo pekné auto (samozrejme teraz sa viacerí zasmiali ale mne sa páčia veci na ktoré mám a zaakrývam sa aj takou perinou....(ale to len na okraj) SW je praktickejšie- ak máš na 307 SW-to je isto lepšie (neviem či aj po moto stránke) Citroen- nieviem, ale pozor na elektiku- je jej tam vela čo nie je vždy výhoda. neviem ako to co sa ti páči ale kolega mal C5 a nadával. Čital si forum,auto má chyby,ale treba si uvedomiť ze kupuješ jazdenku a každý to pre niečo predáva. Ak to má zvláštny zvuk isto to nebude ok, ale tie otačky sú ok-ja mavam 1200. Ak si zviknutý na fabku, ta točí menšie aj pri vačších rýchlostiach(poznám z práce) A svokra - ak si to zaslúži do stredu sa zmestí ,ak nie, kufor je velký a keďže keďže je to kombík dokonca sa s dcérou môže aj rozprávať Citovat
třídvířko Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 Souhlas,206 je nádherný auto,dlouho jsem po ní toužil.Ale narodili se mi dvojčata a pro tři děti je to už málo...Jinak bych do ní šel... Citovat
suppressus Odesláno 30. prosinec 2010 Autor Odesláno 30. prosinec 2010 Jasne 206tka je cool auto (designovo),len ten priestor.... a davat svokru do kufra....kde by som potom dal kocik??? Ale mne skor ide o priestor na zadnych sedackach.Asi som si odvykol od zadnych sedaciek,ale aj tak sa mi zdalo ze tam je menej priestou na nohy ako v mojej fabii.Ale mozno sa mi to len zdalo.Ved uvidim,zatial mam nejaky ten cas navyse ,ked to bude moc palit....Radsej sa poinformujem skor ,ako potom lutovat...Takze zatial dik moc za kazdu radu a prajem kazdemu uspesny novy rok. Ale keby este niekoho nieco napadlo,preco do toho auta ist/neist mam tuto zalozku medzi urgent..... Citovat
marianka Odesláno 17. leden 2011 Odesláno 17. leden 2011 co sa tyka priestoru suhlasim,s nazormi vyssie,jazdim vacsinou autom do prace denne asi 50km, no na lpg je to podstatne najlacnejsie-takze odporucam prestavbu Citovat
shushen Odesláno 1. září 2011 Odesláno 1. září 2011 zdravím páni, chcel by som sa opýtať na váš názor na toto auto http://peugeot-206.autobazar.eu/14-16v-x-line-id2527999.html myslíte, že tých 100tis km je reálnych? volant mi príde celkom dosť ohoblovaný. momentálne mám fabču combi 1.4 16v 74kW r.v. 2002, má okolo 165 000 km, volant je v podobnom stave, myslím že to auto prekračuje moje potreby a čo sa týka rozmerov a výbavy, bohate by mi stačil tento peugeot, tak premýšľam že by som to vymenil, keďže je tam priaznivá cena a hádam, že moje auto má stále slušnú hodnotu, tak by som sa chcel poradiť či sa mi to oplatí, či náhodou tento exemplár niekto nepoznáte a na čo presne si treba dávať pri zadnej náprave, lebo vraj je to celkom boliestka týchto modelov. naozaj je možné otvoriť na zadnom kufri len okno a nie celé dvere? vopred ďakujem za Vaše odpovede Citovat
0xEEr Odesláno 2. září 2011 Odesláno 2. září 2011 To je hodne nizka cena, kdyz si vezmu, ze jsem svyho Puga kupoval za vic jak dvojnasobek . Vybava se zda byt podobna, akorat tenhle je o 3 roky starsi... Kilometrum bych veril. Ale jak moc bude takhle levna 206 technicky v poradku, to tezko rict. Citovat
bezdo Odesláno 3. září 2011 Odesláno 3. září 2011 Všimol si si tu svietiacu stopku?? Normálne to musí zhasnúť,jedine že to fotil hneď, ale to by ešte svietili aj kontrolky naľavo,,niečo sa mi na tom nezdá Citovat
ChouLu Odesláno 3. září 2011 Odesláno 3. září 2011 To je focene hned sviti hladove oko, diag motoru,airbag,baterie a STOPka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.