Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
sehnat jiny na vrakaci...nebo vlastne co snim chces vubec delat? proc?

no začlo tect okolo řemeničky a když sem se podival pod auto a zahejbal s řemeničkou tak jsou vprdeli i ložiska

Odesláno
oni nektere meli servo pres remenici motoru?...servo rizeni? to ani nevim...myslel jsem ze vsude jso elekricky...

nebavime se tu o servu klimy?

nn jde o servo řizeni a je pohaněni stejnim řemenem jako alternator z motoru

Odesláno
a ješte nevite jestli v tom čerpadle jsou ložiska nebo jenom nějaky pozdra

Jsou tam ložiska, jedno kuličkový a jedno jehlový. Odchází to kuličkový. Jde to i vyměnit, ale musíš mít určitý vybavení a zručnost. A i když jsou ty pumpy na první pohled stejný, tak co se týče ložisek a gufer, tak jsou tam minimálně tři provedení. Ale pokud už je na ložisku vůle, tak bych to rozebrat zkusil....

Odesláno

jako tady u nas kousek je prodejna přimo na ložiska gufera atd ae maj tam do 3.1 zavřino a ještě se chci zepta ta řemeni je nějak zajištěna nebo jenom na ty hřidely natažena

Odesláno
jako tady u nas kousek je prodejna přimo na ložiska gufera atd ae maj tam do 3.1 zavřino a ještě se chci zepta ta řemeni je nějak zajištěna nebo jenom na ty hřidely natažena

Setkal jsem se pouze s nalisováním bez nějakého dalšího zajištění. Ale je tam zřejmě poměrně velký přesah, takže je to hodně festovní....

Odesláno

Setkal jsem se pouze s nalisováním bez nějakého dalšího zajištění. Ale je tam zřejmě poměrně velký přesah, takže je to hodně festovní....

Aha tak dik. Mě pravě zarazilo že v ty hřidelce je zavit ae žasnej šroub a řamenice byla jenom naražená

Odesláno
Ten závit vevnitř je nějakej atyp, tuším M9....

takže zajistit by to asi i tam moc nešlo ja to tam jenom narazil tak sem žvědavej jetli to bude držet nebo ne

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...