hulkjo Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Zdravim co je lepši spravit servo jako ložiška a gufera nebo někde sehnat jiny na vrakači nebo ho mam nechat odpojeny Citovat
Fr3sh Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 sehnat jiny na vrakaci...nebo vlastne co snim chces vubec delat? proc? Citovat
hulkjo Odesláno 26. prosinec 2010 Autor Odesláno 26. prosinec 2010 sehnat jiny na vrakaci...nebo vlastne co snim chces vubec delat? proc? no začlo tect okolo řemeničky a když sem se podival pod auto a zahejbal s řemeničkou tak jsou vprdeli i ložiska Citovat
106sťák Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 mám servo ale elektrické pokud chceš... Citovat
hulkjo Odesláno 26. prosinec 2010 Autor Odesláno 26. prosinec 2010 mám servo ale elektrické pokud chceš... to mi je asi na nic ja to mam honěni řemenem z motoru Citovat
hulkjo Odesláno 26. prosinec 2010 Autor Odesláno 26. prosinec 2010 aha tak to nic jj ae jinak dik Citovat
Fr3sh Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 oni nektere meli servo pres remenici motoru?...servo rizeni? to ani nevim...myslel jsem ze vsude jso elekricky... nebavime se tu o servu klimy? Citovat
hulkjo Odesláno 26. prosinec 2010 Autor Odesláno 26. prosinec 2010 oni nektere meli servo pres remenici motoru?...servo rizeni? to ani nevim...myslel jsem ze vsude jso elekricky... nebavime se tu o servu klimy? nn jde o servo řizeni a je pohaněni stejnim řemenem jako alternator z motoru Citovat
Jeny Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 třeba muj garros to měl, byl normálně hnanej altík a čerpadlo drážkovým řemenem:) xsi ze stejnýho roku už ale má elektrický čerpadlo Citovat
hulkjo Odesláno 26. prosinec 2010 Autor Odesláno 26. prosinec 2010 jj a neva že třeba budu jezdit s odpojenim servem nezkurvi se nic [Edited on 28/12/10 11:31 hulkjo] Citovat
hulkjo Odesláno 28. prosinec 2010 Autor Odesláno 28. prosinec 2010 a ješte nevite jestli v tom čerpadle jsou ložiska nebo jenom nějaky pozdra Citovat
Hafity Odesláno 28. prosinec 2010 Odesláno 28. prosinec 2010 a ješte nevite jestli v tom čerpadle jsou ložiska nebo jenom nějaky pozdra Jsou tam ložiska, jedno kuličkový a jedno jehlový. Odchází to kuličkový. Jde to i vyměnit, ale musíš mít určitý vybavení a zručnost. A i když jsou ty pumpy na první pohled stejný, tak co se týče ložisek a gufer, tak jsou tam minimálně tři provedení. Ale pokud už je na ložisku vůle, tak bych to rozebrat zkusil.... Citovat
hulkjo Odesláno 29. prosinec 2010 Autor Odesláno 29. prosinec 2010 jj už to mam rozebrany a je uplně rosipany to kuličkovi ložisko ae tedko ho nemužu nikde sehnat Citovat
Hafity Odesláno 29. prosinec 2010 Odesláno 29. prosinec 2010 No vida! Šikula! A ložisko nemají, nebo už je zavřeno? Citovat
hulkjo Odesláno 29. prosinec 2010 Autor Odesláno 29. prosinec 2010 jako tady u nas kousek je prodejna přimo na ložiska gufera atd ae maj tam do 3.1 zavřino a ještě se chci zepta ta řemeni je nějak zajištěna nebo jenom na ty hřidely natažena Citovat
Hafity Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 jako tady u nas kousek je prodejna přimo na ložiska gufera atd ae maj tam do 3.1 zavřino a ještě se chci zepta ta řemeni je nějak zajištěna nebo jenom na ty hřidely natažena Setkal jsem se pouze s nalisováním bez nějakého dalšího zajištění. Ale je tam zřejmě poměrně velký přesah, takže je to hodně festovní.... Citovat
hulkjo Odesláno 3. leden 2011 Autor Odesláno 3. leden 2011 jako tady u nas kousek je prodejna přimo na ložiska gufera atd ae maj tam do 3.1 zavřino a ještě se chci zepta ta řemeni je nějak zajištěna nebo jenom na ty hřidely natažena Setkal jsem se pouze s nalisováním bez nějakého dalšího zajištění. Ale je tam zřejmě poměrně velký přesah, takže je to hodně festovní.... Aha tak dik. Mě pravě zarazilo že v ty hřidelce je zavit ae žasnej šroub a řamenice byla jenom naražená Citovat
Hafity Odesláno 3. leden 2011 Odesláno 3. leden 2011 Ten závit vevnitř je nějakej atyp, tuším M9.... Citovat
hulkjo Odesláno 4. leden 2011 Autor Odesláno 4. leden 2011 Ten závit vevnitř je nějakej atyp, tuším M9.... takže zajistit by to asi i tam moc nešlo ja to tam jenom narazil tak sem žvědavej jetli to bude držet nebo ne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.