kaktusbiker Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 zdravím hledal jsem to už v tematech a nic jsem nenašel pokud jsem přehledl tak se omlouvam. Muj problém na autě je ten že auto neřadí 5 když jí zařadím a pustím spojku nic se nestane (jako by byl na neutral) když jsme to s mechanikem řadili na parkovišti (zařadil za 5 hned jakoby na rozjezd) vubec nezabírala ale dělalo to svuk jako kdyby tam prostě ta pětka nedosedla. U některých aut je možné 5-ku vyměnit aniž by jste museli měnit celou převodovku koukal jsem tam na to a vypada to že je to možné.... auta si spravuji už celkem dost dlouho ale do převodovky jsem se ještě nikdy nekoukal pokud mate nějake schema a rady byl bych moc rad popřípadě koupím i novou převodovku ( motor 1,4 HDI zelene ičko rv 2005) celkem spěcha potřeboval bych to opravit do noveho roku dík .... Citovat
Cardaaa Odesláno 20. leden 2011 Odesláno 20. leden 2011 napis přímo do sekce 206kářů, tam ti poradí Citovat
Hafity Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Sundej ten boční kryt a hned budeš vědět, kde je chyba. Opravdu nemusí celá almara dolu.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.