Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

neviem či budem mať odvahu vybrať vstrekovač nemam s tym ešte žiadne skusenosti a nechcel by som niečo pokaziť lebo to nie je lacna zaležitosť ale ak to bude dalej pokračovať to tečenie tak to budem musieť urobiť lebo momentalne to netiečie ale može asik kedykolvek začať takže musim niečo robiť a to stači odpojiť kabel od vstrekovača aj povoliť privod nafty aj vytočiť šrubu a to je všetko potom ho stči už lem ťahať hore ale ako ?

Odesláno

Ano nie je to nič ťažké.Možno ti pôjdu ťažko keď si ich ešte nemal vonku.Ja som ich musel podpáčiť s pajsrom upraveným.Tak som premýšľal že to utesnenie závitov moc nepomôže bo je tam dosť vysoký tlak čo som si našiel o vstrekovačoch a to by bolo zbytočné tak utesňovať. Zajtra sa idem pustiť do vstrekovača tak spravím nejaké foto ako to vyzerá pri demontáži a rozobraný vstrekovač.

Odesláno

Tak som to nafotil a ako tak zdokumentoval.Ak si to chce niekto pozriet tak to mám na www.azet.sk môj nick je janci.b989 a heslo do albumu 99999.

Ak to všetko nepomôže tak zostáva len odborný repas vstrekovačov alebo ich úplná výmena.:(

Odesláno

pozeral som tie fotky ale tak ty maš iny typ motora ako mam ja ja mam 66kw a ty budeš mať asik 79 alebo 100kw ja mam len jedmu naticu čo drži vstrekovač v diere a mam tam trochu viac priestoru ako ty ale ked som pozeral na foto tak to bolo dosť zasvinene od nafty a to si už mal von alebo len prvy krat ale ked ja som dotahoval vstrek a on už viac sa neda dotiahnuť ale som pozeral a už netečie

skusim oškrabať tu spečenu nafru a uvidim či bude zase tiecť ak ano tak budem musieť dať von a skusim dotiahnuť ale ak to nepomože tak ho určite rozoberať nebudem až tak si netrufam dufam že sa my ho podari nejak vybvrať vonku lebo s pajserom zapačiť to je posledna vec ktoru by som chcel ale uvidime vyčistim a ked nepomože tak vybrať von a vyčistiť a to tesnenie čo ide pod vstrekovač na vrch to kolkoasik stoji a aky je to tip alebo značka aby som kukol na nete a popr kupil keby bolo stare prasknute alebo zničene ale po vyčisteni vyzeral vstrekovač ako novy fakt

Odesláno

To som mal už druhý krát vonku.Prvý krát bol úplne celý zababraný od nafty.Bol to veľký hnus.S pajsrom len išli von.Vrstva čierneho karamelu na nich.Ak máš takéto elektronické vstrekovače ako ja tak je taký istý okrem toho držiaku.

Odesláno

Nie nedal som novú podložku.Len prvý krát keď som myslel že chyba toho tečenia je v tej medenej podložke.A nebola.Stačí ju vyžíhať a očistiť.ale lepšie by bolo ju vymeniť.Ja som ďalšie nemal tak som tam nechal tie isté.

Odesláno

ahojte ,

stalo sa mi nieco podobne.. raz rano som sa celkom ponahlal do mesta.. tak som asi na to stupil.. a potom bolo pocut take sycanie.. ako parna lokomotiva.. ked sme dali dole kryt ozdobny.. tak tam tiekla nafta..mozno v kombinancii s nieim inym.. tak som nevedel co s tym.. nakoniec.. som behol k jednemu mechnikovi a dotiahol to.. a je s tym pokoj.. zatial

:roll

Odesláno

dnes som skusil vybrať vstrekovač ale nechcel isť von tak som to nechal tal očistil som to okolo vstrekovača aked som naštartoval a pozoroval som okolo vstrekovača tak podfukuju okolo neho skusil som dotiahnuť a už to neide takže neviem či praskla medena podložka alebo nejake tesnenie poradte čo odišlo čo mam kupiť lebo to normalne počuť ako unika tlak spod vstrekovača pripadne foto su na www.pokec.sk meno dodo_96 v albume vstrekovače

Odesláno

Podložka ti prasknúť nemohla.Stačí ho vybrať a dať novú podložku.Očistíš dosadaciu plochu v hlava a na vstrekovači vyžíhaš podložku a zmontuješ to.Nič ťažkého.

• O 8 let později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj, pri výmene vzduchového filtra som si všimol, že jeden vstrekovač tečie (viz obrázok-celkom vpravo štvrtý z pohľadu spredu).

Auto (P307, 1,6 HDi 110 kW, 2008, motor 9HZ) inak šlape v pohode.

Čo s tým? Vymeniť vstrekovač, dotiahnuť niečo?

Vopred ďakujem za rady, návody

WP_20190721_13_19_50_Pro[1].jpg

Upraveno uživatelem Pepe307
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

No ja to děla dělal taky  dvakrák. Chce to vyndat vstřiky pokud ještě jdou. Je to pakarna . Ja je měnil, jden nešel . Našrouboval jsem převlečnou matici na hrdlo vstřikovače pak silnější drát z něj oko a přes páku tahal ven, přitom jsem kladivem tloukl do převlečné matice tam a zpět až asi po 30 mim zápasení byl venku. Následně doporučuji zafrézovat  sedlo jinak to asi nemá cenu dělat. Dejte si však pozor na frézku. Ja koupil nějakou polskou sadu asi  na 4 typy vstřikovačů. Zrovna ta  kterou jsem potřeboval byla vadná,ještě že disponuji soustruhem tak jsem jim musel přesoustružit a dodělat vodítka, naražeče na simerinky atd. Dva dny práce než jsem to naladil. Také doporučuji po montáži nastartovat a přesvědčit se o těsnosti (zalít vodou). Projet zahřát a znovu se přesvědčit.Už to není oprava jen tak.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...