hulkjo Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 Zdravim nevite čim muže bejt že jse mi zničeho nic propad pedal brzdy a přestalo to skoro brzdit Citovat
Jimmy106 Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 asi mas v prdeli hlavni brzdovy valec... a nebo jestli ti nekde neutekla kapalina.. Citovat
hulkjo Odesláno 22. prosinec 2010 Autor Odesláno 22. prosinec 2010 asi mas v prdeli hlavni brzdovy valec... a nebo jestli ti nekde neutekla kapalina.. kapalina je normalně plna ta neutika Citovat
go.play Odesláno 22. prosinec 2010 Odesláno 22. prosinec 2010 měl jsem podobnej problém, najednou pedál začal brzdit až uplně dole a brzdilo jenom levý kolo, ale odvzdušnil jsem to a je to v pohodě, ale je možný, že budeš mít v prdeli ten brzdovej válec Citovat
hulkjo Odesláno 22. prosinec 2010 Autor Odesláno 22. prosinec 2010 měl jsem podobnej problém, najednou pedál začal brzdit až uplně dole a brzdilo jenom levý kolo, ale odvzdušnil jsem to a je to v pohodě, ale je možný, že budeš mít v prdeli ten brzdovej válec mě tedko brzdilo posledni dobou jenom pravy kolo tak jetli to nebude to samí Citovat
hulkjo Odesláno 22. prosinec 2010 Autor Odesláno 22. prosinec 2010 zkus to odvzdušnit a uvidíš jj dik a jinak ten valec je stejnej u benzinu a nafty ne? Citovat
hulkjo Odesláno 23. prosinec 2010 Autor Odesláno 23. prosinec 2010 tak jsme to šel zkusit a na předku jsem obadva ovzdušnovaky utrhli jde to ovzdušnik ještě nějak jinak Citovat
106sťák Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 tak je v řiti,těžko říct ale to máš na nový třmeny... jinak mě to delalo taky a měl sem vháji válec [upravil dne 23/12/10 17:01 106sťák] Citovat
hulkjo Odesláno 23. prosinec 2010 Autor Odesláno 23. prosinec 2010 tak je v řiti,těžko říct ale to máš na nový třmeny... jinak mě to delalo taky a měl sem vháji válec [upravil dne 23/12/10 17:01 106sťák] jako je ještě jena možnost si to nechat ovzdušni v my bejvali škole ae nwm co to bude stat Citovat
106sťák Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 A ty si ty ovzdušnáky serval?neteče to tam? Citovat
hulkjo Odesláno 23. prosinec 2010 Autor Odesláno 23. prosinec 2010 A ty si ty ovzdušnáky serval?neteče to tam? jak jsme je chtěl povolit tak se u ty matky ukrotili a ta špička co těsni ta tam je a neteče to Citovat
mxmen Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 nestraš ho pokud bude šikovnej tak je odvrtá a dá nový, ale pozor na hloubku vrtání. Dírka tě povede aby jsi neujel ke straně a vrtat postupně a jen do hloubky dírky aby jsi nepoškodil dosedací kužel. tuším že je tam 6 závit tak vrták 4.8 max 5. Zbytek závitu a dosedací kužel pak vydloubni jehlou a magnetem. Je to piplačka ale dá se to. Hlavně to chce opatrnost. Kdyby se ti nepodařilo možná bych tu našel třmeny ale záleží co tam máš. Citovat
hulkjo Odesláno 23. prosinec 2010 Autor Odesláno 23. prosinec 2010 nestraš ho pokud bude šikovnej tak je odvrtá a dá nový, ale pozor na hloubku vrtání. Dírka tě povede aby jsi neujel ke straně a vrtat postupně a jen do hloubky dírky aby jsi nepoškodil dosedací kužel. tuším že je tam 6 závit tak vrták 4.8 max 5. Zbytek závitu a dosedací kužel pak vydloubni jehlou a magnetem. Je to piplačka ale dá se to. Hlavně to chce opatrnost. Kdyby se ti nepodařilo možná bych tu našel třmeny ale záleží co tam máš. jeden možna pude odvrtata ae v tom druhym se zlomil a i takovej ten vytahovak jak je na šroubby a ten asi jen tak nepude odvrtat a nebo si to nechym ovzdušnit přes nadobku Citovat
mxmen Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 vytahováky jsou na nic,zkus vzít nějaký důlčík nevo něco tvrdýho a ten vytahovák uvolnit nebo rozlomit Citovat
hulkjo Odesláno 23. prosinec 2010 Autor Odesláno 23. prosinec 2010 vytahováky jsou na nic,zkus vzít nějaký důlčík nevo něco tvrdýho a ten vytahovák uvolnit nebo rozlomit jj ae tam je taky nahovno že te třmen je z nějaky hlinikovy slitiny Citovat
Jeny Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 jestli jsi tam zalomil vytahovák, tak to jdi rovnou na vrakáč. Jinak jsem viděl na pár peugeotech, že se odvrtaly zalomený odvzdušňováky a daly se tam odvzdušňováky ze škodovky, který měly o něco větší průměr. Citovat
106sťák Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 já mám kdyžtak třmeny s kotoučena a deskama komplet;) Citovat
hulkjo Odesláno 23. prosinec 2010 Autor Odesláno 23. prosinec 2010 dit kluci ae ja si pak zajedu do bejvali školy a necham si to tam ovzdušnit přes nadobku Citovat
MIHUL Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 dit kluci ae ja si pak zajedu do bejvali školy a necham si to tam ovzdušnit přes nadobku Covece to nevim jak protoze i tak potrebujes funkcni odvzdusnovaky...Budes muset odvrtat,je to pakarna ale jde to,delal sem to mockrat a nekdy se to i nepovedlo:bacha [upravil dne 23/12/10 23:29 MIHUL] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.