Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

měl jsem podobnej problém, najednou pedál začal brzdit až uplně dole a brzdilo jenom levý kolo, ale odvzdušnil jsem to a je to v pohodě, ale je možný, že budeš mít v prdeli ten brzdovej válec

Odesláno
měl jsem podobnej problém, najednou pedál začal brzdit až uplně dole a brzdilo jenom levý kolo, ale odvzdušnil jsem to a je to v pohodě, ale je možný, že budeš mít v prdeli ten brzdovej válec

mě tedko brzdilo posledni dobou jenom pravy kolo tak jetli to nebude to samí

Odesláno
tak je v řiti,těžko říct ale to máš na nový třmeny...

jinak mě to delalo taky a měl sem vháji válec

[upravil dne 23/12/10 17:01 106sťák]

jako je ještě jena možnost si to nechat ovzdušni v my bejvali škole ae nwm co to bude stat

Odesláno

nestraš ho pokud bude šikovnej tak je odvrtá a dá nový, ale pozor na hloubku vrtání. Dírka tě povede aby jsi neujel ke straně a vrtat postupně a jen do hloubky dírky aby jsi nepoškodil dosedací kužel. tuším že je tam 6 závit tak vrták 4.8 max 5. Zbytek závitu a dosedací kužel pak vydloubni jehlou a magnetem. Je to piplačka ale dá se to. Hlavně to chce opatrnost. Kdyby se ti nepodařilo možná bych tu našel třmeny ale záleží co tam máš.

Odesláno
nestraš ho pokud bude šikovnej tak je odvrtá a dá nový, ale pozor na hloubku vrtání. Dírka tě povede aby jsi neujel ke straně a vrtat postupně a jen do hloubky dírky aby jsi nepoškodil dosedací kužel. tuším že je tam 6 závit tak vrták 4.8 max 5. Zbytek závitu a dosedací kužel pak vydloubni jehlou a magnetem. Je to piplačka ale dá se to. Hlavně to chce opatrnost. Kdyby se ti nepodařilo možná bych tu našel třmeny ale záleží co tam máš.

jeden možna pude odvrtata ae v tom druhym se zlomil a i takovej ten vytahovak jak je na šroubby a ten asi jen tak nepude odvrtat a nebo si to nechym ovzdušnit přes nadobku

Odesláno
vytahováky jsou na nic,zkus vzít nějaký důlčík nevo něco tvrdýho a ten vytahovák uvolnit nebo rozlomit

jj ae tam je taky nahovno že te třmen je z nějaky hlinikovy slitiny

Odesláno

jestli jsi tam zalomil vytahovák, tak to jdi rovnou na vrakáč.

Jinak jsem viděl na pár peugeotech, že se odvrtaly zalomený odvzdušňováky a daly se tam odvzdušňováky ze škodovky, který měly o něco větší průměr.

Odesláno
dit kluci ae ja si pak zajedu do bejvali školy a necham si to tam ovzdušnit přes nadobku

Covece to nevim jak protoze i tak potrebujes funkcni odvzdusnovaky...Budes muset odvrtat,je to pakarna ale jde to,delal sem to mockrat a nekdy se to i nepovedlo:bacha

[upravil dne 23/12/10 23:29 MIHUL]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...