Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj

mal som skusenost s mojim autom ked som sa vracal s dlhej cest domov a za BA na dialnici auto zacalo neprijemne vybrovat - nevedel som rychlo comu to pripisat , tak som

zastal na parkovisku ale auto stale vybrovalo. ziadna viditelna porucha. jedine co som obuchal sneh medzi kolesami a blatnikmi a vypol motor. po nastartovani nic az po par minutach take iste vybracie ale len tak o 2 tretiny slabsie. to trvalo asi 10 min. jazdy a potom to prestalo. spravil som asi 400 - 450 km po tej skusenosti ale nic zatial nebadam.:myslim 2.0 hdi - a pridal som aditivum pri poslednom tankovani. mate niekto tusenie co by to mohlo byt? - cerpadlo ? nekval. nafta? aditivum ? injektory ? alebo zeby ten sneh medzi kolesami? dakujem za akykolvek nazor a prajem stastne a vesele vsetkym peugeotakom - vela stastnych KM v novom roku. :papa

Odesláno

Možná namrzlý led nebo sníh na vrtuli větráku, nebo mohla probíhat regenerace FAPu, ale já ji nikdy neslyšel. Nebo souvislost mezi regenerací a vrtulí větráku.

Odesláno

hmm som myslel na regeneraciu ale az takto silno by to vybrovalo? presiel som 2500km naraz a tych regen. tam bolo zopar a nic som necitil. ale dakujem za nazory. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...