Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám peugeot 206 1.4 hdi rv. 2005 a dneska se na mě lepí smůla.... kousek před benzínkou mi došla nafta a pravděpodobně se mi zavzdušnil motor. dokážete mi poradit jak to dám do kupy bez toho abych musel k mechanikovi? volal jsem mu a ten se tvářil že je to hračka a že to zvládnu sám.

Odesláno

neviem uz na ktorej strane ale je blizko krytu motoru, alebo pod nim, to uz presne neviem....urcite nic nepovoluj....ked som menil palivovy filter vzdy som len natahal balonikom a bez problemov som nastartoval

Odesláno

tim balonkem jsem to dělal u svý 307 taky a výsledek nula....musíš povolit ty trubky...

takže jak na to: sundej vrchní kryt motoru, pod ním jsou čtyři vstřikovače-ty poznáš tak, že k nim vedou takový stříbrný železný trubky. Vezmi klíč-myslim že to je 16-a povol dvě trubky z pravý strany. Ale jenom povolit tak o jednu otáčku. Pak startuj až do doby, než ti to chytne. Jakmile to nastartuje, tak musíš rychle ty trubky utáhnout. A závada je vyřešená....:roker

[upravil dne 22/12/10 15:19 Angelus]

Odesláno

několikrát napumpuj balonkem/ dokod neztvrdne/pak povol hadičku/trubku na filtru u výstupu a dokud bublá nech povolený:bachapak rychle zatáhni a nekolikrát zopakuj- mělo by stačit max 3x:papa

Odesláno

hele, vim ze se tohle resilo uz dostkrat, ale nevite jak to je u 406tky 2.0 HDi?

Pokud si dobre pamatuju, tak tam jen staci startovat a melo by se odvzdusnit samo, ze?

Tak proc to takto nechodi i u 206tky? Nema cerpadlo v nadrzi? nebo proc?

Diky

Odesláno

no u mojí 307, 2,0HDi čerpadlo v nádrži neni. A u 206, 1,4HDi to bude stejné....no jestli se ti podaří to odvzdušnit pouze pumpovánim a povolenim hadičky u filtru, tak dej vědět.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...