Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

v peugeote mi povedali ze je zla RJ. a ze ju treba vimenit lenze v druhom peugeote zase ze ako moze byt zla RJ ked auto ide ze by apsolutne neslo tak potom kde je pravda

Odesláno
v peugeote mi povedali ze je zla RJ. a ze ju treba vimenit lenze v druhom peugeote zase ze ako moze byt zla RJ ked auto ide ze by apsolutne neslo tak potom kde je pravda

Jasne jasne.A pak kdyz vymeni jednotku tak ji musis zaplatit protoze bude jenom na tvoje auti a pak budou litovat pokus-omyl.

Opravdu to chce vzit diag a udelat zkusebku s tim kdo vi jake parametry kdy maji byt.

Jinak je to badani a vykriky do tmy.

Odesláno
Tak když jsi z SK tak to je moc daleko. To ti moc nepomůžu. To opravdu jedině straki007, ten jezdí i na SK. Jinak ten VIN není správný.

jojo.VINu chybí jedno cislo a jedu na SK za chvilku.Ale bohuzel uz te nestihnu zitra asi.Jedine ze by jsi se stavil nekde po ceste a zjistim ti to nekde (jako prasatko)na parkovisti.

Jedu Chomutov Brno Bratislava Trnava Ziar nad Hronom Zilina a zpatky Trencin Brno domuuuuuuu

Pardooon.Jeste mam Vsetin a kdyz buch da tak bubakaja FM:D

[upravil dne 7/1/11 21:39 straki007]

Odesláno
Tak se konečně ozval kovář:papa. Já jsem proti strakimu007 jenom kováříček:D

Hihi.Pane taky se porad ucim.Tenhle tyden mi lamala hlavu 407 biturbinka :grr

Ale nezlomila mne:P:P:P

[upravil dne 7/1/11 21:49 straki007]

Odesláno

stale nevirieseny problem ohladom strati vykonu vsetko co sa dalo sa pozrelo a nic stale tam je problem uz le si myslim ze je naozaj spraveny spatne fap off

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...