Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Víte ,že Peugeot 607 je nejekologičtější vůz?

Recommended Posts

Odesláno
Na TopGear nekoukám, viděl jsem to jen jednou a to mi stačilo :blicismajlik

To já zase sleduju celkem pravidelně.Člověk se apoň pobaví.Nic by se nemělo brát moc vážně a obzvlášť ne plechovky na kolech.Z čeho je mě na :blicismajlik to jsou české pořady o autech.Když vidím třeba v Autosalonu takového \"experta\" Františka,nebo Merunku a jejich rádoby vtipné řeči,tak přemýšlím ve kterém ústavu celý ten ansámbl posbírali a jestli jim vždycky dají vycházku,nebo to točí přímo v areálu Jedličkárny :D

Odesláno

Je to věcí názoru, ale prostě mě se ten TG nelíbí. Nejsem příznivcem takové srandy. Ale jako autosalon, tam jsou hrozný žvásty. Auto Moto Styl mi přijde o dost lepší. Nicméně málokdy na to koukám. Většinou čtu jen testy na auto.cz/testy

Guest dreamtalks
Odesláno

TG je jen sranda a tak se musi brat. Jejich recenze se snazi spis zaujmout divaka nez ridice co si chce udelat nazor na auto. Napada me recenze na Alfu 147 GT, kdy ji naprosto zdrbali po jizdni strance, ale pak ji vsem doporucili protoze je pekna.

Odesláno
Já chci znát fakta, nepotřebuji skotačení maňásků. :D

Bejt furt ve faktech taky neni zdravy :P Je dobre se obcas pobavit i u \"manasku\" :D Osobne sleduju uz jen pro ty kamerove zabery krasnych aut :super

PS: A nerikej ze tohle s Tebou nepohne :D

http://www.youtube.com/watch?v=AmHiR1BRDVU

První půlka testu OK. Ještě beru, že si ho vrámci legrace vezme do kanceláře (tím ukazuje, že je to auto lehké). Ale že se s ním projíždí po kancelářích :( ... a když seděl na \"poradě\" pořád v autě, tak to mi přišlo fakt dost trapné.

Takže můj postoj se nezměnil, z videa mi stačily jen 4 minuty :D

Odesláno

Mně už nic nezachrání :D Já hold na ty dnešní srandičky nejsem, jsem zastáncem holých fakt. Nesnáším nafukování věcí (z komára velblouda). Proto se taky nekoukám na zprávy na Nově a Primě. Na primě mě odrovnal titulek u reportáže \"POZOR\" - z něj se toho dozvím opravdu dost :D

Hold jsem takový, jaksi asi konzervativní :), ač můj věk zatím jen lehce přesáhl dvacítku :D

Odesláno

Pointa \"noveho\" TG bola v tom, urobit z toho zabavnu sou, nie len program o autach, aby sa dostali k viac ludom. Takto maju zjavne vacsi rozpocet a mozu si dovolit vacsie vystrelky. Ja mam TG rad, hlavne pozeram originaly, uz koli tym anglickym vtipom a hlavne uzasnej kamere ;) Napriklad test Astona Matrtina V12 Vantage alebo hladanie najlepsej cesty v Europe:o. Obcas si kuknem Autosalon a AMS, kamera sa o dost zlepsila a da sa to uz aj pozerat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...