Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, v zimním období mě vitíka olej ze serva odvzdušnovaci dirkou ve víčku, víc video:

Oleje neviteče moc ale časem kdybych ho nedolival tak by ho vyteklo tolik ze otvorem kde se lije a meri hladina oleje nebude videl zadnej olej... Už nevím co stím v servisu mě poradily vyměnit hadice to jsem udělal čekal jsem že bude klid ale bohužel závada pořád pokračuje. Doufám že je tu někdo kdo se stim už setkal a poradí mě. Předem děkuji.
Odesláno

ja som to tiez dolieval ako to tuna odporucaju ale problem sa odstranil uplne az ked som si dal vymenit vysoko tlaku hadicu cca 70 eur plus robota a novy olej do serva a od vtedy svaty pokoj, ten co mi to robil hovoril ze ten olej total fluid by sa tam nemal liat namiesto toho sa kupil original nejaky z pezotu stal sice o 15 eur viac ale musim povedat ze od vtedy sa mi to uz neopakovalo a nic v nadrzke nepeni

Odesláno

neviem co to bolo ale ked som dolieval do serva kvapalinu nad rysku nic sa nezmenilo stale to penilo, ked mi vymenil tu hadicu tak to bolo od vtedy v poriadku a ani volant necuka ani olej nepeni a netlaci ho von

• O 2 týdny později...
Odesláno

No zatiaľ sa trochu teším, lebo okrem toho chlapi, že vám pení servo je to len a len zavzdušnené, a to sa stane, keď klesne hladina hydro v dôsledku zimy, alebo úniku do manžiet, podotýkam odvzdušnenie nie je len o vykonaní jednorázového pootočenia volantom 10 krát doľava a doprava,ale tento cyklus treba opakovať s neustálym sledovaním hladiny a dolievaním, pokiaľ nie je stála či pri točení, či pri naštartovanom motore, či vypnutom, ale ja som asi zistil, kde mi tá potvora uniká--nie do manžiet dúfam, ale našiel som mokrý spoj a mokrý spodný kryt motora pod spojom nízkotlakej hadice serva na obr. č.2 a potrubím chladenia hydrauliky č. 4

post-19848-1410961438496_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...