Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Noo moja 207 po stretnuti zo srnkou v temelinskych losoch nevyzera prave najlepsie tak som jej objednal komplet bodykit a uz o mesiac pojde do lakovne konecneee :)

Odesláno

tak ale sobol mysli na to ze nemame vsetci tunovane auta :D

ale zraz bude urcite. nieco poriesime aby prislo co najviac 207 popripade aj ine modely pekne a hlavne aby to nemal nikto moc daleko. nejaky kompromis.

Odesláno

hh no veru nebol som tu dlho :) stahoval som sa do ciech tak som mal kopec prace okolo toho ale konecne som sa pustil aj do auta :) mam objednane nove diely

2b76f3c2cbafee2dff9bc42.jpg

ffe294bc9dbf5aab3e953a8.jpg

Od Sobola mam svetla :) a o mesiac ide auto do lakovne uz mam rezervovany termin :)

Odesláno

Info ohladom turba:

popis - velké vůle, Turbinova skrina je lehce popraskaná – lze použít (bez záruky) - neexistuje nahradny diel, len nove turbo

poškození - ložisková sada, rotor, nákružek, těsnící pouzdro, zadní stěna, dmychadlové kolo

:o

Po tomto maily a zisteni ceny opravy som sa vykaslal na cely repas a objednal nove turbo.......z mini coopra S, ktore je silnejsie a aj viac vydrzi..no som zvedavy :aut

Odesláno

Ani nie....chcel som aby este seriove chvilu vydrzalo a potom by som kupil poriadny kit. Takto musim riesit kompromis cena/hodnota lebo mam teraz inak orientovane vydavky a nie na nejake turbo :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...