Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ta 1.4 8V se dávala snad do všech pežotů a citroenů:myslim, myslel jsem,že se tady dozvím,proč tam u 207my dali vanu s prolisem dovnitř--ten zbytek oleje,který ve vaně zůstane,přece částečně znehodnotí nový olej,nebo jaký ku.va měli k tomu důvod?? :grr

Odesláno

ozzy, to co píšeš o té chatě kde jsi lehl pod auto a uviděl olejovou vanu, to myslíš vážně ? Anebo ty letní teploty zamávaly z Tvým mozkem ? Mrkni o vlákno níže \"výměna oleje + filtr\", tam jsme to rozebírali. Tuším si radil protočit motor klikou... Já teď uvažuji o možnosti odmontovat vanu a ten prolis vyklepat alespoň do roviny.

Je to jenom plech, tak by neměl prasknout. Za to, že si kaťdé 2 roky znehodnotím nový olej to snad stojí.

Odesláno

ahoj,možná to je těma teplotama...:P,ale dobře si pamatuju,jak jsi o tom psal a co jsem odpovídal--je jasné,že ten prolis dovnitř je chujovina, psal jsem to tu spíše z toho důvodu, že někdo z koncesionářů (našich členů) snad zná pohnutky,které konstruktora k tomuto řešení vedly...

jestli budeš dávat vanu dolů, nevyklepával bych prolis do roviny,ale navařil jiný prolis (dá se koupit u instalatérů) směrem dolů :myslim

[upravil dne 23/7/12 21:23 od ozzy56]

Odesláno

prolis vytvari pri rychlosti na 60km pod vozem turbulenci ktera pomaha osmiventilovy motor dochlazovat nybrz sahara samotna u teto verze nestiha a dochazelo k prehrivani , montuje se jina -lepsi vana ta s tim vasim prolisem do aut ktere to nemaji, je to svolavacka pro 207 a 206+. navic to ma jeste plus neb dochází i klepsimu chlazeni brzd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...