Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak jsem to vypnutí světel přes PP zkoušel a nende to, i v manuálu píšou, že ty možnosti jsou podle typu a roku výroby auta :(, takže u mě jen přes diag.

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak jsem lehnul na chatě pod auto a co nevidím:o--na olejové vaně je prolis u vypouštěcího šroubu směrem dovnitř a néé ven,jak by bylo logické...,má to za následek to, že nevypustíte celý obsah oleje v motoru,ale na spodku vany zbydou cca 2 deci,které nemáte šanci dostat ven...(bez dem. vany)

Myslíte,že je to normální,nebo ti frantíci zblbli už zugrund:myslim,nebo má ten prolis dovnitř nějaké logické zdůvodnění??? Díky :)

post-12085-14109625799225_thumb.jpg

Odesláno
Myslíte,že je to normální,nebo ti frantíci zblbli už zugrund:myslim,nebo má ten prolis dovnitř nějaké logické zdůvodnění??? Díky :)

Má to logické zdůvodnění v zmysle toho aby si musel navštívit servis s odsávačkou... iné ma nenapadá... :roll

Nedal by sa ten olej nejak vytiahnuť hadičkou a striekačkou? Tak to ťahám napr. z kosačky a ide to celkom rychle... :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...