Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Kódování klíčů peugeot

Recommended Posts

Odesláno

Co potřebuju k nakódování klíčů do peugeota 306 r.v.99?Mám akorát kabel,ale jaký soft je třeba??

Odesláno

Mně překódovávali klíče na stejné auto v autorizovaném servisu originál Peugeot softwarem. Zadali 4-místný bezpečnostní kód, na formuláři se zobrazily zaregistrované klíče, ty odregistrovali a přidali 2 nové, které se postupně dávali do zapalování. Jediné, co k tomu vím, že bezpečnostní kód se nesmí zvorat, jinak se automaticky zablokuje řídící jednotka. Nějakého hacknutého sw bych se asi bál, autorizovaný servis tohle udělá asi za tisícovku, kdežto odblokování řídící jednotky se prý dělá až ve spolupráci s centrální databází ve Francii - a to asi nebude superlevné.

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Napsán autorem Tomáš X.

Mně překódovávali klíče na stejné auto v autorizovaném servisu originál Peugeot softwarem. Zadali 4-místný bezpečnostní kód, na formuláři se zobrazily zaregistrované klíče, ty odregistrovali a přidali 2 nové, které se postupně dávali do zapalování. Jediné, co k tomu vím, že bezpečnostní kód se nesmí zvorat, jinak se automaticky zablokuje řídící jednotka. Nějakého hacknutého sw bych se asi bál, autorizovaný servis tohle udělá asi za tisícovku, kdežto odblokování řídící jednotky se prý dělá až ve spolupráci s centrální databází ve Francii - a to asi nebude superlevné.

zadatie security kodu mozes zvorat kolkokrat chces len musis medzi tym cakat pokial sa system neodomkne pre dalsi pokus nacitania. vsetko je to hlasene na diagu.

ak nemas kod tak ten sa da objednat je to taka modra karticka security code a stoji to 2500sk. ano drzi sa to v databazi u vyrobcu tak ako aj kody na radia.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...