Guest ludva Odesláno 23. prosinec 2004 Odesláno 23. prosinec 2004 Co potřebuju k nakódování klíčů do peugeota 306 r.v.99?Mám akorát kabel,ale jaký soft je třeba?? Citovat
Tomáš X. Odesláno 23. prosinec 2004 Odesláno 23. prosinec 2004 Mně překódovávali klíče na stejné auto v autorizovaném servisu originál Peugeot softwarem. Zadali 4-místný bezpečnostní kód, na formuláři se zobrazily zaregistrované klíče, ty odregistrovali a přidali 2 nové, které se postupně dávali do zapalování. Jediné, co k tomu vím, že bezpečnostní kód se nesmí zvorat, jinak se automaticky zablokuje řídící jednotka. Nějakého hacknutého sw bych se asi bál, autorizovaný servis tohle udělá asi za tisícovku, kdežto odblokování řídící jednotky se prý dělá až ve spolupráci s centrální databází ve Francii - a to asi nebude superlevné. Citovat
TITANa Odesláno 14. únor 2005 Odesláno 14. únor 2005 Napsán autorem Tomáš X. Mně překódovávali klíče na stejné auto v autorizovaném servisu originál Peugeot softwarem. Zadali 4-místný bezpečnostní kód, na formuláři se zobrazily zaregistrované klíče, ty odregistrovali a přidali 2 nové, které se postupně dávali do zapalování. Jediné, co k tomu vím, že bezpečnostní kód se nesmí zvorat, jinak se automaticky zablokuje řídící jednotka. Nějakého hacknutého sw bych se asi bál, autorizovaný servis tohle udělá asi za tisícovku, kdežto odblokování řídící jednotky se prý dělá až ve spolupráci s centrální databází ve Francii - a to asi nebude superlevné. zadatie security kodu mozes zvorat kolkokrat chces len musis medzi tym cakat pokial sa system neodomkne pre dalsi pokus nacitania. vsetko je to hlasene na diagu. ak nemas kod tak ten sa da objednat je to taka modra karticka security code a stoji to 2500sk. ano drzi sa to v databazi u vyrobcu tak ako aj kody na radia. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.