Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim Vas, mam problem so sklami vo dverach, ked stiahnem okna (klasika manual) tak mi hrozne drnčia teda su tam volne neviete kde može byt chyba? ešte som to nerozoberal, pytam sa len tak či mal niekto taky problem

Odesláno

okno ve dveřích jezdí v takové kolejničce, ve které je připevněna tzv. sametka--spec. pryžový profil, který sklo okna těsní, tato kolejnička může být volná, nebo sametka vyjela z kolejničky atd., chce to sundat tapec dveří a podívat se...,není to složité opravit...

Odesláno

Koupil jsem si v GM kolíbkový přepínače bez aretace natahal dráty promyslel zapojení (chvilku jsem se trápil:D) nacvykal konektory a je to mám dva v madle u řidiče abych mohl ovládat obě okna a u spolujezdce je jen jeden vše chodí perfekně

Odesláno

Automatizace je pěkná věc:D ale mě postačí když koupím za 450kč kouzelnou krabičku pro automatickej dojezd oken při zamknutí auta a bude to:) mám to už v 206ce a funguje to super víc než dva roky,vím že by to šlo i vyrobit i nějakou tu funkci navíc udělat ale jsem už moc línej se s tím babrat:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...