Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Petrikj: mal som v plane si ho nechat co najdlhsie ale nakolko je problem na neho nieco zohnat tak preto ho predavam...inak funguje vsetko len akurat ma nepusti cez 5000ot/min:roll ale riesi sa to;)

Mi16:tak si ho kup:D a nespekuluj:P a co sa tyka tych ivesticii tak tie boli vyssie ako cena auta:o

Odesláno

Tak držím palce ať se dostane do ruk někomu kdo na to bude mít sílu a peníze.Má zájem někdo místní z clubu nebo cizí?Jinak neřikej,že jsi téčko vyměnil za tuctovýho Golfa IV.

Odesláno

cudzi ale neviem ci je tu na pc bude s nim pravdepodobne jazdit kopce takze ho vyuzije naplno...a nevymenil som T-cko ale kupil som si Golfa ale nie hocijakeho s touto motorizaciou je ich malo...a navyse ma krasny zvuk;) a tento motor sa da velmi dobre upravit:roker povodne som chcel R32 ale tie su cenovo uplne niekde inde:roll

[upravil dne 13/5/13 17:54 od 313Mihal313]

Odesláno

Tak uvidíš pro mě je to prostě golf... a těch 2.3 je míň ale dají se sehnat nevím jak u tebe ale v ČR podle mě vpohodě.Tak držím palce.

Odesláno

si si mal rovno kupit vr6 ked chces vykon, popripade r32 .... tota 2,3 je nieco medzi 1,8t a 2,8.... a davat kompresor na 2,3?.. no co ja viem... asi by som od toho upustil hned od zaciatku..

Odesláno
Ja mel za to ze 2.3 ma 110 kw ne 125 ... takze jsou zase 2 verze co se vykonu tyce ?
¨

jojo delalo se 2.3 110 kw a tak 128 nebo tak nejak. jeste to zkusim najit na netu kde sem to videl....

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...