Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

T16 zvladla sobotnajsie sprinty na vybornu :D nemal som konkurenciu:aut a najlepsie je ze nikto okrem ludi co boli somnou nevedeli co je pod kapotou ostatnym len oci vyliezali:roker

uz tyzden s nim jazdim do roboty a spat a priemerka je okolo 19L :D ale tie rozbehy z krizovatky stoja zato:D

[upravil dne 9/7/13 23:47 od 313Mihal313]

Odesláno

Moc pekne kusky !

Mal som moznost zatial vidiet dve... Jednu este na chromovych ouraganoch a v sobotu som ocumoval 405 na BBS-kach :P

Neskutocne kolesa mas natej striebornej 405 krasne a stylove :)

Odesláno

Safi: Dakujem za komlimenty:mad: tak snazima sa:D vykend predtym som bol na stiebornej v danubii uz na tych novych koleckach ;)

Na striebornej idem dat este spustit zadnu napravu len najprv musim dat Andrejovi upravit rotmery bedne na ten moj JBL P1222 no mozno ani nebudem musiet :aut bedna je dost o sebe tazka a o repraku ani nehovorim :D

inac pekne ti to hraje mal som moznost v soboru chvilu pocuvnut:super

[upravil dne 10/7/13 09:43 od 313Mihal313]

Odesláno
JJ přesně,405 je celkově nenápadný auto to jsem už zjistil když jsem měl kdysi 405mi16 hodně lidí často nechápalo na světlech atd :D

tak to mas pravdu ze nechapu:D len skoda,ze takychto tatosov uz vela v dobrom stave neni:fnuk

Odesláno

Neni zaco :) su to krasky...

Prelistovane cele tvoje vlakno a pekne zmeny si porobil a pozeram ze kolies si mal uz natych autach strasne vela :P

Na Danubii som bol teraz cca po mesiaci pozriet takze new kolečka co mas na striebornej som este nem videl :/

Takze aj ty vozis bednu v kufri :D moja je tazka dost tiez mi sedi auto :D

Jo jo hraje v sobotu som trocha pustil ten naklad v kufri... Teraz si dam pauzu od hudby a chcel by som to spustit auto trochu na zem... A hudbu potom dokonciť... :)

Odesláno

Biff skusal som rozmerdzie od 2500 do 5000 a najlepsie sa mi startuje z 4000:D ten odpich stoji zato:aut ale netocim rychlosti ho do max otacok ale len do 6000:)

ono aj dost tomu dopomohol ten ladeny vyfuk+sviecky denso iridium power a sportovy filter green v origo boxe :D

testovali sme auto s bratrancom ma golf 4 gti 1.8T 20V 132kW a nechytal sa:roker a tento vykend ideme skusit druheho bratranaca Hondu Civic Type R 2006 2.0L atmosfera 148kW tak uvidime len on ju ma dobre rozbehanu co ja moje nie ale ved 4x4 je 4x4 :)

[upravil dne 10/7/13 21:43 od 313Mihal313]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...