Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

nevim jak u benzinu, ale u nafty to je 60 litru (nacpal jsem tam ale 65) a rezerva zacina svitit u 6 litru (zhruba to vzdy delaji na 100km) myslim se ze u benzinu to bude stejne

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj. Já mám sice 306-ku 1993 1,6 bengo,ale nádrž dle mě bude stejná.

To znamená, 60 litříků do nádrže a asi 5-6 do trubek k nádrži.Takže nejakých 65-65 litrů.:cool:

• O 2 týdny později...
Guest Ludweek
Odesláno
Napsán autorem sloters

Já mám r.v. 96 a je to těch 60 litrů(jenom obsah nádrže)

myslim ze objem by bylo presnejsi :)

btw: uz si nepamatuji presne jak je to timhle...kapalina se pri urcite teplote odparuje...vznikle pary pokud nemaji kam unikat tak se tlakem dostavaji do ...no proste cesticku si najdou...takze kdyz tankujete uplne na max. tak se muze stat....co??? nejak si nemuzu vzpomenout :)

Odesláno

Hele a neni u vicka nahodou tak ta mala odvzdusnovaci direcka aby se prave tomu predeslo, aby se vypustil popr. vpustil potrebny vzduch..ja myslim, ze je ne ?

Guest Ludweek
Odesláno

tak to bude asi ta cesticka...ale stejne pokud se zanese co by se mohlo stat??? jen tak teoreticky :)

Odesláno
Napsán autorem Ludweek

Napsán autorem sloters

Já mám r.v. 96 a je to těch 60 litrů(jenom obsah nádrže)

myslim ze objem by bylo presnejsi :)

btw: uz si nepamatuji presne jak je to timhle...kapalina se pri urcite teplote odparuje...vznikle pary pokud nemaji kam unikat tak se tlakem dostavaji do ...no proste cesticku si najdou...takze kdyz tankujete uplne na max. tak se muze stat....co??? nejak si nemuzu vzpomenout :)

pravdu máš:D

Odesláno

nic, protoze ten vzduch se tam urcite od toho vicka dostane - neni to vaakum a navic to vicko je plestove - zadna guma nic, takze tesnost nic moc :)

ono to jde i videt, kdyz jedes a mas plnou nadrz, jak mas oslintany zadek od vytekjici nafty

• O 3 týdny později...
Odesláno

U skodovky jsem mel zapeceny hadicky odvzdusnovani a vzdycky jsem musel povolit vicko, aby to psouklo. Jednou jsem to neudelal a vubec to neslo nastartovat. U P by se tim mohlo i poskodit cerpadlo, ne? Jinak se meni tepeln roztaznost kapalin. Tzn. ze v lete se nedoporucuje plneni k okraji, protoze benzin jakoby nabyde. (Ze stojanu (nadze) vyteka chlazenej).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...