Jojo Odesláno 19. prosinec 2004 Odesláno 19. prosinec 2004 Nevíte někdo jak velká je benzinová nádrž a rezerva u P306 1996? Citovat
lampa Odesláno 19. prosinec 2004 Odesláno 19. prosinec 2004 nevim jak u benzinu, ale u nafty to je 60 litru (nacpal jsem tam ale 65) a rezerva zacina svitit u 6 litru (zhruba to vzdy delaji na 100km) myslim se ze u benzinu to bude stejne Citovat
dandandys Odesláno 27. leden 2005 Odesláno 27. leden 2005 Ahoj. Já mám sice 306-ku 1993 1,6 bengo,ale nádrž dle mě bude stejná. To znamená, 60 litříků do nádrže a asi 5-6 do trubek k nádrži.Takže nejakých 65-65 litrů. Citovat
sloters Odesláno 10. únor 2005 Odesláno 10. únor 2005 Já mám r.v. 96 a je to těch 60 litrů(jenom obsah nádrže) Citovat
Guest Ludweek Odesláno 10. únor 2005 Odesláno 10. únor 2005 Napsán autorem sloters Já mám r.v. 96 a je to těch 60 litrů(jenom obsah nádrže) myslim ze objem by bylo presnejsi btw: uz si nepamatuji presne jak je to timhle...kapalina se pri urcite teplote odparuje...vznikle pary pokud nemaji kam unikat tak se tlakem dostavaji do ...no proste cesticku si najdou...takze kdyz tankujete uplne na max. tak se muze stat....co??? nejak si nemuzu vzpomenout Citovat
rimmer Odesláno 10. únor 2005 Odesláno 10. únor 2005 Hele a neni u vicka nahodou tak ta mala odvzdusnovaci direcka aby se prave tomu predeslo, aby se vypustil popr. vpustil potrebny vzduch..ja myslim, ze je ne ? Citovat
Guest Ludweek Odesláno 10. únor 2005 Odesláno 10. únor 2005 tak to bude asi ta cesticka...ale stejne pokud se zanese co by se mohlo stat??? jen tak teoreticky Citovat
sloters Odesláno 10. únor 2005 Odesláno 10. únor 2005 Napsán autorem Ludweek Napsán autorem sloters Já mám r.v. 96 a je to těch 60 litrů(jenom obsah nádrže) myslim ze objem by bylo presnejsi btw: uz si nepamatuji presne jak je to timhle...kapalina se pri urcite teplote odparuje...vznikle pary pokud nemaji kam unikat tak se tlakem dostavaji do ...no proste cesticku si najdou...takze kdyz tankujete uplne na max. tak se muze stat....co??? nejak si nemuzu vzpomenout pravdu máš Citovat
lampa Odesláno 10. únor 2005 Odesláno 10. únor 2005 nic, protoze ten vzduch se tam urcite od toho vicka dostane - neni to vaakum a navic to vicko je plestove - zadna guma nic, takze tesnost nic moc ono to jde i videt, kdyz jedes a mas plnou nadrz, jak mas oslintany zadek od vytekjici nafty Citovat
hloze-ja Odesláno 3. březen 2005 Odesláno 3. březen 2005 U skodovky jsem mel zapeceny hadicky odvzdusnovani a vzdycky jsem musel povolit vicko, aby to psouklo. Jednou jsem to neudelal a vubec to neslo nastartovat. U P by se tim mohlo i poskodit cerpadlo, ne? Jinak se meni tepeln roztaznost kapalin. Tzn. ze v lete se nedoporucuje plneni k okraji, protoze benzin jakoby nabyde. (Ze stojanu (nadze) vyteka chlazenej). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.