Přema Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 Tady ještě poteče krev:D:D:D já už se jen směji.....je to boj s větrnými mlýny...... Citovat
patko79 Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 ale nie nepotečie, týmto sa ospravedlňujem všetkým, ktorí to robia naozaj so všetkými povoleniami a súhlasmi a platia od toho všetky náležitosti s tým spojené u nás tá možnosť získať slovenčinu od importéra nebola, takže bolo treba trochu kutiť [upravil dne 21/2/11 18:25 patko79] Citovat
Přema Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 Je nuda tak je aspoň o čem psát.....:D:D:D:D:D Citovat
Marcel00 Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 sak to... pekelne odstartovana tema a ako tu bolo do dnesneho poludnia tichucko Citovat
Marcel00 Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 popri skupinke cinanov verzus origo diag tu vznika dalsia separacia origo rt3 CZ/SK verzus internetova RT3 CZ/SK :D:D:D [upravil dne 21/2/11 19:39 Marcel00] Citovat
Přema Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 A všude figuruji já.....čímto asi......?????:D Citovat
stefano Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 Chlapi, je to tak finančne náročné, že si automobilky nemožu dovoliť nainštalovať do MENU, aspoň jeden z našich jazykov? Citovat
godzilaTO Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 Napis do trnavy. Nechapem to ani ja. Hlavne ze ta polstina tam je Citovat
Marcel00 Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 nie, vobec to nieje narocne, a ani financne... je to vec principu a hlavne penazi... myslis ze je narocne vyliecit choreho? nie nieje, jednoduchsie je ho cely zivot zasypavat liekmi potlacajucich priznaky z ktorych tecu pekne peniaze... Citovat
Přema Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 Jsme malé státy kde se peugeot neprodává tolik jak by si představovali........serou na nás.... PS: Tady je to stát kde vede Audi, VW a Škoda Citovat
elton Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 PS: Tady je to stát kde vede Audi, VW a Škoda A za to si můžou lidi sami, že věří podplaceným motoristickým novinářům. Citovat
tadom Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 tadom : cz udělat NEUMÍŠ, jen sis od někoho stáhnul program a jediné co umíš je aspon trochu anglicky aby jsi přeložil správně několik slov. (naše texty byly konzultovány přímo v servise a nejsou vždy jen strojově peložené). A co se týká autorských práv atd. Jsme firma, děláme to na IČO, dáváme faktury a přebíráme ZARUKY za navigační jednotky a doporučují nás originální servisy! co se týká autorských práv, máme pořešeno i to! Když ukradeš film a dáš ho na net zdarma, tak je to taky v pohodě??? a co se týká konkurence, i přes to, že to nabízíš zadarmo, pořád se najdou zákaznici, kteří dají přednost kvalitě a 2000 je nepoloží. mimochodem, je to nejlevnější cz co máme v ceníku...nabízíme např. cz pro BMW za 10 000 s originálním navi CD, tak si to přeber ty konkurence. Jen me štve, že naši tvrdou práci někdo tak lehce pošpiňil a teď tady z nás dělá zloděje, protože za to chceme peníze. nám to trvalo několik týdnů, měnit písmenko po písmenku a testovat to. Většina z těch lidí tady co má kvalitní cz překlad na to žádný prg neměla! Tebe to nějak bere, zaplatil sis za reklamu a rup kšeft je v prčicích co? Napsal jsem někde, že neumíš dělat překlady? Buď tak laskavej a nepiš to ani ty o mě OK? Dokonce jsem i doporučoval aby ti co se bojí brali cz od profíků. Nešpiním tvoji práci, tu špiníš sám svým nesmyslným přístupem. Rada pro uživatele stažené češtiny: pořádně nechte zkontrolovat vypalená data, palte CD co nejmenší rychlostí (i když já pálím 10x a jede to) nahrávejte pouze v případě, že si jste jistí funkčností CD mechaniky (to znamená že čte dobře) Pokud se přeci jen stane že RT3 umře vydržte chvilku, dejte tam cd s originál jazyky, podržte tlačítko DARK a RT3 se obnoví. Pokud dodržíte všechny tyto kroky, věřím že volat \"profíkům\" (ti co si za stejné služby nechávají platit) nebudete muset. K CZ/SK trhu versus PL trh, ono jich je o trošku víc než nás, takže potencionálně silnější trh, i když nevím jestli silnější i vzhledem ke kupní síle. Proto v programech PL bývá a CZ/SK ne. [upravil dne 21/2/11 20:23 tadom] Citovat
Laďa Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 Jenže je problém že většina nemá CD s originál jazyky. Citovat
Přema Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 Radši to neříkej bo ho taky dá volně ke stažení:D:D.....ale lisované je lisované Citovat
Laďa Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 Jsme malé státy kde se peugeot neprodává tolik jak by si představovali........serou na nás.... PS: Tady je to stát kde vede Audi, VW a Škoda Ale Volvu za to stojíme i my malý český národ. Citovat
tadom Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 Něčím přeci museli upgradovat systém na 6.63, tak to CD bylo myšleno s originál neupravenými jazyky. Ano klidně můžu do mailu přihodit i link na stažení toho CD, sám jsem jej stáhl, vypálil a povýšil si systém na 6.63, ale není potřeba, těch linků je na netu dost. Citovat
Přema Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 Na něco si mi neodpověděl a nereagoval což mě dost mrzí......rád bych si to ujasnil..... Citovat
tadom Odesláno 21. únor 2011 Odesláno 21. únor 2011 Sorry teď jsem projel příspěvky od předchozí stránky a utíká mi to, polož prosím otázku ještě jednou, nemůžu ji najít... Jak jsem již psal nechci se hádat, vy nabízejte svoji placenou a já budu nabízet svou free, ale nadávat si nenechám. Proto prosím o tu otázku, třeba mi to teď tolik nezapaluje, ale fakt ji nevidím. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.