Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ale nie nepotečie, týmto sa ospravedlňujem všetkým, ktorí to robia naozaj so všetkými povoleniami a súhlasmi a platia od toho všetky náležitosti s tým spojené:aut

u nás tá možnosť získať slovenčinu od importéra nebola, takže bolo treba trochu kutiť:papa

[upravil dne 21/2/11 18:25 patko79]

Odesláno

nie, vobec to nieje narocne, a ani financne... je to vec principu a hlavne penazi...

myslis ze je narocne vyliecit choreho? nie nieje, jednoduchsie je ho cely zivot zasypavat liekmi potlacajucich priznaky z ktorych tecu pekne peniaze...

Odesláno

PS: Tady je to stát kde vede Audi, VW a Škoda

A za to si můžou lidi sami, že věří podplaceným motoristickým novinářům.

Odesláno
tadom : cz udělat NEUMÍŠ, jen sis od někoho stáhnul program a jediné co umíš je aspon trochu anglicky aby jsi přeložil správně několik slov. (naše texty byly konzultovány přímo v servise a nejsou vždy jen strojově peložené).

A co se týká autorských práv atd. Jsme firma, děláme to na IČO, dáváme faktury a přebíráme ZARUKY za navigační jednotky a doporučují nás originální servisy! co se týká autorských práv, máme pořešeno i to!

Když ukradeš film a dáš ho na net zdarma, tak je to taky v pohodě???

a co se týká konkurence, i přes to, že to nabízíš zadarmo, pořád se najdou zákaznici, kteří dají přednost kvalitě a 2000 je nepoloží. mimochodem, je to nejlevnější cz co máme v ceníku...nabízíme např. cz pro BMW za 10 000 s originálním navi CD, tak si to přeber ty konkurence.

Jen me štve, že naši tvrdou práci někdo tak lehce pošpiňil a teď tady z nás dělá zloděje, protože za to chceme peníze. nám to trvalo několik týdnů, měnit písmenko po písmenku a testovat to. Většina z těch lidí tady co má kvalitní cz překlad na to žádný prg neměla!

Tebe to nějak bere, zaplatil sis za reklamu a rup kšeft je v prčicích co? Napsal jsem někde, že neumíš dělat překlady? Buď tak laskavej a nepiš to ani ty o mě OK? Dokonce jsem i doporučoval aby ti co se bojí brali cz od profíků. Nešpiním tvoji práci, tu špiníš sám svým nesmyslným přístupem.

Rada pro uživatele stažené češtiny: pořádně nechte zkontrolovat vypalená data, palte CD co nejmenší rychlostí (i když já pálím 10x a jede to) nahrávejte pouze v případě, že si jste jistí funkčností CD mechaniky (to znamená že čte dobře) Pokud se přeci jen stane že RT3 umře vydržte chvilku, dejte tam cd s originál jazyky, podržte tlačítko DARK a RT3 se obnoví. Pokud dodržíte všechny tyto kroky, věřím že volat \"profíkům\" (ti co si za stejné služby nechávají platit) nebudete muset.

K CZ/SK trhu versus PL trh, ono jich je o trošku víc než nás, takže potencionálně silnější trh, i když nevím jestli silnější i vzhledem ke kupní síle. Proto v programech PL bývá a CZ/SK ne.

[upravil dne 21/2/11 20:23 tadom]

Odesláno
Jsme malé státy kde se peugeot neprodává tolik jak by si představovali........serou na nás....

PS: Tady je to stát kde vede Audi, VW a Škoda

Ale Volvu za to stojíme i my malý český národ.

Odesláno

Něčím přeci museli upgradovat systém na 6.63, tak to CD bylo myšleno s originál neupravenými jazyky. Ano klidně můžu do mailu přihodit i link na stažení toho CD, sám jsem jej stáhl, vypálil a povýšil si systém na 6.63, ale není potřeba, těch linků je na netu dost.

Odesláno

Sorry teď jsem projel příspěvky od předchozí stránky a utíká mi to, polož prosím otázku ještě jednou, nemůžu ji najít...

Jak jsem již psal nechci se hádat, vy nabízejte svoji placenou a já budu nabízet svou free, ale nadávat si nenechám.

Proto prosím o tu otázku, třeba mi to teď tolik nezapaluje, ale fakt ji nevidím.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...