Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj, chtěl bych požádat o češtinu na Peugeot 407SW 2005 RT3, velkou barevnou obrazovku.

Děkuji

A tvoje současná verze?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Viz předchozí .... Musíš sdelit stávající verzi ... jinak se neví zda mas VAN nebo CAN ....

Odesláno

Ahoj, také bych poprosil o CZ do RT3 VAN 5.41 do Citroena C8 3.0 V6 automat s velkým displayem. Pravděpodobně mi bude fungovat toto 5.52a b773. Děkuji předem za ochotu.

Odesláno

Protože jsem to instaloval z CD-RW. Z CD-R to proběhlo bez chybičky.

Odesláno

Jo, díky, mám to na CD-R, takže nastartovat auto, obrazovka "Trip a spol", vypnuté rádio (tak to nějak nevím, má to vliv?) a cca jak dlouho by aktualizace měla trvat? Jo, a CZ tam je? Koukal jsem na filelist a CZ jsem nezahlídl.

Odesláno

Je jedno jaká obrazovka .... hlavně spuštěný motor, neotevírat dveře apod. - vyvarovat se jakýchkoliv úkonů které mohou vyvolat nějakou hlášku na displeji, rádio taky nevím ale vypnul jsem. Někde je to tu popsané komplet pár stránek zpátky v tomhle vlákně. Celé to trvá tak 8 - 10 minut .... Pozor - během updatu několikrát samo vyjede a zajede, tak nevyjímat. CZ tam je nacpaná na místě angličtiny, takže pokud teď jedeš v anglině tak po upgradu tam budeš mít rovnou CZ, jinak ručně (já měl například origo IT takže jsem musel přepnout na "angličtinu"; jednotka asi po deseti minutách ztichla s CD uvnitř a NAVI modem v IT na obrazovce .... vydržel jsem čekat dalších 20 minut, pak jsem přes menu změnil jazyk z IT na EN; dělo se totéž co při upgradu - asi dvakrát se jednotka restartovala a podruhé už v CZ. CD zůstalo uvnitř, přes tlačítko vyjelo).

Odesláno

Krásná vyčerpávající odpověď. Já tam mám němčinu. No a s tím rádiem, nevím jak ho vypnout, jelikož je pradvěpodobně upadlej kabel od antény - rádio skenuje, stanice jsou i nějaké v paměti, ale nehraje. CD hraje krásně, řekl bych že repra jsou lepší než jsem měl v Xsaře Picasso, u cd changeru nemá šuplík na cdčka. Jo a MP3 to pak sežere? :)

Odesláno

Radio vypneš stiskem levého kulatého čudlu. Mp3 po upgradu OK .... ale mmt,. si nejsem jistý jestli se vypořádá s adresáři (např. interpret\skladby nebo interpret\album\skladby) a tagy nebo jestli musí být přímo tracky na CD .... prakticky to nepoužívám.

Odesláno

Pánové díky Sawoyovi na mě moje Cé osmička mluví kráááááááásně česky. Celé to trvalo od 10:52 do 11:06 i snastavením jiného jazyka než je němčina. Trnul jsem pokaždé když zčernala obrazovka, ale povedlo se. :super

Odesláno (upraveno)

:mad:

Jenom dávám dál co vím od ostatních ... hlavně xpetrix a bart.lbc ..... měli se mnou trpělivost. 

O všech kteří tu češtinu vytvořili ani nemluvě - bez nich by nebylo nic.

Upraveno uživatelem Sawoy
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Na netu jsou funkční jen češtiny do barevnejch obrazovek...

Je to stejně jako s úpravou hlasu, kde upravený hlasový soubor TTS pomocí programu RT3 Voices (je tu někde na fóru) jde normálně napálit a pak nahrát do RT3 s barevnou obrazovkou, ale do monochromu ne.

Může za to tzv. CRC, který musí být stejný, jako původní soubory...

Na to to bude chtít nějakého programátora, protože různé programy na cracknutí CRC ti v kompu stejný CRC napíšou, ale jakmile to vložíš do RT3 s mono, tak i tak to pozná, a napíše ti že máš vložit konfigurační CD, i když ho tam jakoby máš.

V souborech na internetu může být někde napsáno \"pro monochromatický...\", ale pokud otevřeš soubor CT_db_EN (IT, SP,...) a není v databázi čeština, tak nepálit a nedávat do auta!

Jinak češtinu na RT3 mono CT má např. Millhaus65, tak se domluv na ceně s ním...

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj, včera jsem si přivezla P407 r.v. 2005, bohužel tam mám němčinu a řekli mi, at si češtinu stáhnu na netu. Bohužel nevím kde to stáhnout a ani nevím kde najdu jakou mám verzi... Díky za odpověd :)

Upraveno uživatelem Téra
Odesláno

Stlacit a dlho podrzat MENU a v Unit description 3.riadok.Bude tam bud 5.xx(VAN) alebo 6.xx(CAN).Az potom mozes zacat hladat cestinu,lebo nemozes miesat VAN a CAN verziu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...