Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na monitoru se to nezobrazí jako v radiu,ale podle obrázků najdeš sekci,kde se tex nacází.Dá se podle toho určit to skloňování.

Mám i moc hezký prográmek s názornou ukázkou všeho co RT 4 umí.Je to v CZ a simuluje to na engliš.Moc heké.POšlu Ti ho do majlu když ho sem napíšeš.Taky se tam dá lescoc vychytat a hlavně vysvětleno česky na anglických obrazovkách.

Odesláno
Na monitoru se to nezobrazí jako v radiu,ale podle obrázků najdeš sekci,kde se tex nacází.Dá se podle toho určit to skloňování.

Tak tohle jsem právě nezjistil, jak vydedukovat, kde se text nachází?Podle čeho? Čísla řádků nebo jak??

Mám i moc hezký prográmek s názornou ukázkou všeho co RT 4 umí.Je to v CZ a simuluje to na engliš.Moc heké.POšlu Ti ho do majlu když ho sem napíšeš.Taky se tam dá lescoc vychytat a hlavně vysvětleno česky na anglických obrazovkách.

Myslíš ten prográmek, který se dá stáhnout z manuálu peugeotů? Ten jsem si stáhnul

Odesláno

Podle čísla řádků.Asi je to ten prográmek.Názorná ukazka funkcí RT 4.

Andy uz mám hotovo.Chceš to poslat pro porovnání?

Má cestina pro porovnání jestli to půjde vložit.

[Edited on 3/7/11 11:48 Raiser]

EN.ZIP

Odesláno

A komplet CD.Je třeba to rozbalit a na co nejmenší rychlost vypálit třeba na RW a děj se vůle boží.

ČEŠTINA JE BETA VERZE 1

PROSÍM O NAHLAŠENÍ CHYB A NESMYSLU.

[Edited on 3/7/11 12:00 Raiser]

CD.ZIP

[Edited on 4/7/11 14:03 Raiser]

[Edited on 4/7/11 14:04 Raiser]

Odesláno

Vše děláte na vlastni riziko na to je třeba nezapomínat :D:D:D:D .Přeji hodně štěstí.

Andy by mohl popsat instalaci.Už to dělal ,nebo si to aspoň myslím.Nemohu vyskoušet,neboť manželka je s atem pryč a vrátí se ve středu :grr:grr:grr

Odesláno
A komplet CD.Je třeba to rozbalit a na co nejmenší rychlost vypálit třeba na RW a děj se vůle boží.

[Edited on 3/7/11 12:00 Raiser]

Možná jsi to neměl ještě zveřejňovat nebo spíš jen pro testery, kteří ti budou hlásit chyby a ty to budeš upravovat a ladit. Proto ani já to sem nedávám, protože po té chvilce co to mám přeloženo už jsem to mockrát upravoval a to jak jsem se díval na tu tvou češtinu, tak by to taky chtělo a dost. Raději tam dej zkušební verze! Možná by jsme to opravdu měli porovnat a udělat něco pro všechny přijatelnýho. Já dost vycházel z originálního překladu, takže to mám možná o trošku víc vychytanější jak ty, ale někde jsem používal \"dezaktivovat\" což se třeba ženě nelíbí nebo \"samorozsvěcení světel\" :mad:

Odesláno

Jak píše Andy : Čeština je hotová a zveřejnil jsem jí taky proč ne,ale je třeba opravdu hlásit chyby a blbiny,které se vloudí.

Andy chybí mi tam soubor INSTAL.CMD ,který si myslím nejni třeba,ale dá se tam doplnit.V Mira scriptu pro SW 8.1 nejni.

Takže ČEŠTINA CO JSEM ZVEŘEJNIL JE BETA VERZE 1.

Stále na ní pracuji s dcerou na jejím odladění.

Pište mi prosím co jste,kdo našel a já to budu odstraňovat až do finálního produktu.

ČEŠTINA BETA VERZE 2

[Edited on 4/7/11 14:06 Raiser]

CD.ZIP

Odesláno

Andy myslím si,že je na čase to dát dohromady a fakt se do toho opřít a dotáhnout to do konce.Jinak to budu dolaďovat do důchodu :D:D:D.

Hlavně je třeba,aby lidi řekli co je tam naprd,aby se to mohlo vychytat.

Odesláno

Já vycházel z googl překladu a konzultoval to s oficiálním překladem od Peugeotu- aspoň to hlavní menu. Zkus na to mrknout a uvidíš, kde všude máš nepřesnosti.

http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/code/index_cs_cz.htm

A pak hledej audio telematika -> radio RT4 -> schéma zobrazování.

Aspoň tohle bys měl mít stejně, myslím, že oni to mají správně

porovnání

[upravil dne 4/7/11 15:37 Andy22]

post-35444-14109618409725_thumb.jpg

[upravil dne 4/7/11 15:39 Andy22]

Odesláno
Tak jsem to projel a mám to skoro stejně.Škoda,že to tam nejni celé jen by se to překopírovalo :grr:grr

Tak povedlo se mi to porovnání

post-35444-1410961840999_thumb.jpg

Odesláno

Ale to netvrdím, že já to mám všechno dobře - to bych musel v autě strávit dlouhé hodiny hledáním chyb, vyzkoušet to v různých modelech a značkách a pak by se tam stejnak něco našlo.

Mimo to mám přeložené i všechna varování a technické údaje, takže tam bude chyb asi spousta :P

post-35444-14109618411097_thumb.jpg

[upravil dne 4/7/11 16:38 Andy22]

Odesláno

Taky mám přeloženy všechny chybové hlášky,ale na Tvém obrázku jsou na jiných pozicích jak u mne.Máš vytažený texťák ze SW 8.1.Nejni možné,aby jsi to mněl jinde jak já :myslim:myslim .Divné.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...