Jimmy106 Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 ahoj, tak moje problemy s topenim stale pretrvavaji... jde o to, ze kdyz nastartuju tak nebezi, pak se rozjedu a kdyz prejedu trochu rychleji nejakou prekazku, nejlepsi je retarder, tak se rozebehne.. ale ted jak je desna zima, tak ani nejede tak jak by mel.. proste kdyz to dam na 3 tak to bezi jak na 1... proto teda prosim o co nejpresnejsi popis, nejlip i s fotkou, kde najdu motorek topeni? a nebo i nejaky vetracek toho topeni? ze bych ho treba prostrikl WeDeckem.. Citovat
Jimmy106 Odesláno 1. prosinec 2010 Autor Odesláno 1. prosinec 2010 jako je to fakt des.. nejde mi sterac, takze nevidim dozadu tak jak bych chtel, predni sterace taky nic moc, protoze mi na nich mrzne snih a pak to nestira a ted v te kalamite co dnes je, tak jak to netopi, tak mi ten snih na tom okynku rovnou i mrznul.. Citovat
jadek Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 Upřímně sem se tedka dost nasmál :D Citovat
Jeny Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 kalamita v Praze? Ladovská zima, ne? Citovat
Jimmy106 Odesláno 1. prosinec 2010 Autor Odesláno 1. prosinec 2010 no super ze vas tady svyma problemama bavim.. ale jako si to zkus.. nezapinej topeni, nepouzicej sterac a ty predni si obal snehem a ledem.. a uvidime jak se ti pojede.. Citovat
Jimmy106 Odesláno 1. prosinec 2010 Autor Odesláno 1. prosinec 2010 Jeny: by ses divil, za hodku co stojim pred barakem uz neni videt.. jenom bok.. :/ a na zahrade na nektedych mistech, kde to nafoukalo, tak mi to bylo po kolena.. a kdyby jsi zase ctel narazet na Ladovskou zimu, tak jsem nelezel, ale stal.. Citovat
Jeny Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 v Plzni z toho sněhu přestaly jezdit tramvaje:D Jsem zvědavej kolik toho bude v Klatovech, to asi o víkendu ani nenajdu puga Citovat
Jimmy106 Odesláno 1. prosinec 2010 Autor Odesláno 1. prosinec 2010 tady v Praze nejezdi nic.. jenom metro.. ale nedelejte mi tady z toho pokec.. potrebuju fakt poradit.. se s tim neda jezdit.. :/ Citovat
jadek Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 no prave, každy den jezdim rano v 7 do školy a kdyby mi nešlo topení, to bych tam asi ani nedojel Citovat
Jeny Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 jimmy: s tim ti neporadim, ale celý topení je za tim ovládacím panelem. Podle toho co píšeš, to bude nejspíš elektrická závada, ale ještě zkus zkontrolovat hadice, který jdou od motoru. Citovat
mattoni1425 Odesláno 2. prosinec 2010 Odesláno 2. prosinec 2010 kalamita v Praze? Ladovská zima, ne? mi povídej, včera jsem jel do prahy z mostu v 16:00 na otočku tam sem byl v 20:00 a domu sme se vrátil v 22:30 tam po D8 zpět po R7 katastrofa... podotýkám jel sem do SUCHDOLA Citovat
David.Pažout Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 taky jsem měl problém s topením, měl jsem ho na 3, větrák hučel normálně a měl jsem to nastavený jen na okno, ale když jsem dal k ofuku ruku tak skoro nefoukal. další den jsem dal auto do tepla aby rozmrzlo a od tý chvíle je všechno v pohodě i na 1 to fouká víc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.