tomm176 Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 Zdravím...jsem tu nový a taky jsem použil hledání, ale nejsem v tom ještě tak sběhlej. Tak mám na Vás dotaz ohledně zadních zástěrek na Peugeot 306. Koupil jsem univerzální Elegant 1 a ty tam vůbec nepásly. Děkuji za případné rady Citovat
OK406 Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 Elegant 1 jsou určené pro přední nápravu a elegant 2 jsou na zadní nápravu. Citovat
tomm176 Odesláno 1. prosinec 2010 Autor Odesláno 1. prosinec 2010 Elegant 1 jsou určené pro přední nápravu a elegant 2 jsou na zadní nápravu. Ju to vím,že jsou na předek.Ale jedinej rozdíl jakej jsem viděl (měl jsem dvojku v ruce) byla jejich délka. Jinak ten profil kterej se pasuje k nárazíku byl stejnej,nehledě na to, že mi to nesedělo v tom oblouku. A tam je předek snad ještě ostřejší. Citovat
tomm176 Odesláno 2. prosinec 2010 Autor Odesláno 2. prosinec 2010 Nikdo nemá zkušenosti se zástěrkama? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.