palete Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Zdravím, pánové máte někdo palubní počítač a když ano mohli by jste vyfotit displey?jedná se mi o 2.0 HDI. Děkuji. [upravil dne 19/3/13 10:14 od Ferry] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matonr1 Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 no jedna rada daj tam displej s 307 tej staršej ja to tak mám a bez problémou ide aj palubný aj rádio musí byť typu van a nie can Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matesxxx1 Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Ví že už je to starší téma ale co udělat s nepříliš viditelným displejem u partnera??? Už je asi nějaký vysvícený. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybi Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Zdravim, nechtěl jsem zakládat nové téma, přestože mám jiný dotaz. V týdnu jsme koupili Partnera 2009 1.6 HDI 110k (původ Nizozemí). Na PP se zobrazuje údaj km/l, lze to nějak přepnout na běžnější údaj l/100 km? Díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza z Nera Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Pokud vím, tak přepínat by to mělo jít tou pravou páčkou pod volantem ( ta kulatá ). Když jí zmáčkneš, mění se ti údaje na pp. V podstatě roluješ v menu pp. Tam dle mého narazíš na hodnotu km/h. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybi Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Vložím sem fotky, to bude názornější Chtěl bych změnit tu prostřední ikonu na l/100 km místo km/l Asi se to bude dělat v tomhle menu: Jenže to není ani v angličtině, ani manuál nemam anglický, takže to budu muset udělat podle slovníku nebo za pomoci někoho z vás. Mohl by mě tam někdo \"po slepu\" navést? Pokud to teda lze změnit. Je možné taky nastavit třeba jazyk? Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pito.za Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Tu si pozri manual v menu zmenis jazyk aj tie hodnoty http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybi Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Super, díky moc pito.za. Teď už mám angličtinu a l/100. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pito.za Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matesxxx1 Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Ptámse ještě jednou neví někdo jaký jiný displej mám dát do partnera 2005 když už je na něm velmi špatně vidět co ukazuje. Je třeba shodný s jiným modelem?? Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladosr Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 skus z neho odpisat cislo a dat do googlu......ja mam 9643823677 cize citroen xsara.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza z Nera Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Rybi: jinak tady http://www.peugeot-kly.cz/ ti nahraje do pp češtinu. Cenu ale nevím, nicméně bude určo nižšší než v autorizáku. matesxxx1: já ti neporadím, ale v Klech by to mohl jistě vědět. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pito.za Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Cestina tam nejde nahrat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza z Nera Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 pito.za: proč? moje auto také mluvilo jinak a v Klech si normálně poradil . . . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pito.za Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Predpokladam ze mas auto s navi tam to ide. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza z Nera Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Jo mám, tak to jsem netušil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts