Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no oprasim temu nakolko problem vyrieseny...

danu funkciu treba aktivovat cez dia. standardne je to deaktivovane (aspon v mojom pripade).

Radio musi danu funkciu podporavat teda musi sa jednat o N2 alebo N3 verziu.

Taktiez mam konecnce aktivovanu funkciu Gala (pridavanie hlasitosti pri zvyosvani rychlosti) na

firemnom citroene pomaly bez vybavy to mem a na mojom auti ne? tak to ma stvalo.

Odesláno

Takže GALA aktivovať cez DIA . Mazanie SMS sprav vsetkych naraz v telefone RT3 tiež cez DIA ?Alebo je to funkcia operatora T-MOBILE . Po jednej to mazať ide . Len pre zaujimavosť -nemočem bez toho jazdiť-- SRANDIčKY diki

[upravil dne 21.2.11 21:19 slavino1]

Odesláno

Mne sa to automatické pridávanie hlasitosti pri zrýchľovaní dá vypnúť/zapnúť v nastaveniach hudobného komfortu (tlačítko s notou).

Odesláno
Mne sa to automatické pridávanie hlasitosti pri zrýchľovaní dá vypnúť/zapnúť v nastaveniach hudobného komfortu (tlačítko s notou).

ja som to (Automatic volume) v ponuke nemal... preco? odpoved: lebo v dia nebolo povolene :grr

[upravil dne 21/2/11 22:30 Marcel00]

Odesláno

JAN TO MAM V PONUKE .-AUTOMATICVOLUME-ALE PO AKTIVACII MI TO NEFACHčI MYSLIM AKTIVACIA V RT3

[upravil dne 21.2.11 21:45 slavino1]

[upravil dne 21.2.11 21:47 slavino1]

Odesláno

Neviete ci sa da nejako aktivovat MP3 v mojo rd4 ktore normalne neprehrava mp3? Pytam sa lebo naposledy som vlozil napolovane CD (ale nie s mp3 no Wav) a na chvilu mi napisalo na displeji \"MP3\". Tak neviem ci to radio moze hrat po nejakom zasahu ci odbloku mp3.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...