The_DoctoR Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Zdravim. Mam v planu koupit lepsi, zavodnejsi brzdovou kapalinu. Nejsem si jist, jestli mi na 206 gti tahle pujde? http://speedpro.cz/brzdova-kapalina-ferodo-racing-high-performance-dot51-05litru-p-6426.html Nějak se v rozdílech mezi dot4 a dot5.1 nevyznám, ale kamarád mi říkal, že to nebude problém, tak se ale radši zeptám i zde. btw kolik brzdovky tam vlastně mám? Litr? Díkes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzy56 Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 obsah systému brzd je cca 0.6 litru, při výměně kup litr, dej kapalinu, kterou předepisuje výrobce:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_DoctoR Posted November 30, 2010 Author Share Posted November 30, 2010 to bych se neptal, když vim, že výrobce doporučuje dot4, ovšem dot5.1 má lepší parametry pro sportovní jízdu, tak proto se ptám... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts