Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Změna po vyčištění vstřikovačů HDI

Recommended Posts

Odesláno
Nevie niekto kto okrem Bosch servisov cisti vstrekovace na vychode Slovenska? Sice auticko jazdi good no dal by som ich vycistit.

Pepecko - postou :D:D:D

Ja so pocul, ze to robia v Kezmarku ale neviem kde presne..

Odesláno
Nevie niekto kto okrem Bosch servisov cisti vstrekovace na vychode Slovenska? Sice auticko jazdi good no dal by som ich vycistit.

Pepecko - postou :D:D:D

Ja so pocul, ze to robia v Kezmarku ale neviem kde presne..

Keby sa ti podarilo zistit tak to sem hod. :papa

Odesláno

tak robia to v kezmarku, cenu som sa nedozvedel, preto by som poprosil Premu,alebo niekoho ineho aby sem hodil tu jeho len na porovnanie.

Zaujimave ,ale je ze tipek co tam robi ma od toho odhovaral, vraj ked auto ide a startuje bez problemov, tak je od veci to vyberat a skusat. Moze sa tam vraj pri montazi spat dostat nejake smietko ci co.. proste to neodporucal.

Prema, co o tom vies? je to doslova \'\'nebezpecne \"\" vyberat striky a cistit ich. zda sa mi to blbost, myslim,ze nebezpecnejsie je jazdit s nacatym strikom. dik .

Odesláno

PP205 to dela za 1500,- temer na vsechny HDI.

Cisteni jen a jen DOPORUCUJI.Spis se toho ten znamy boji z duvodu toho ze jim neveri.:D

Pak je tady v CZ firma TP-spol a ti to delaji za cca 2500,-ale to z duvodu toho ze maji myslim jeste stolici na nastaveni,takze je jeste muzou nastavit kdyz jsou v prdeli.

Odesláno
tak robia to v kezmarku, cenu som sa nedozvedel, preto by som poprosil Premu,alebo niekoho ineho aby sem hodil tu jeho len na porovnanie.

Zaujimave ,ale je ze tipek co tam robi ma od toho odhovaral, vraj ked auto ide a startuje bez problemov, tak je od veci to vyberat a skusat. Moze sa tam vraj pri montazi spat dostat nejake smietko ci co.. proste to neodporucal.

Prema, co o tom vies? je to doslova \'\'nebezpecne \"\" vyberat striky a cistit ich. zda sa mi to blbost, myslim,ze nebezpecnejsie je jazdit s nacatym strikom. dik .

Straki007 napsal vše co sem chtěl napsat já......;)

Odesláno

Straki007 napsal vše co sem chtěl napsat já......;)

ok dakujem pekne, pisal som PP205 spravu, zatial cakam na odpoved. Da sa mu to poslat aj postou???alebo je pojazdny, ci treba dojst osobne? :papa

Odesláno

Podle mě...poštou blbost...a ...nepojede na Slováky čistit vstřiky...to by se ti prodražilo a to dost......nejlepší je osobně....

Paliman: máš v podpise 2 motorizace....takže kterou...,???? 2,2 bi nedělá.....

[upravil dne 4-12-10 16:46 Přema]

Odesláno
Podle mě...poštou blbost...a ...nepojede na Slováky čistit vstřiky...to by se ti prodražilo a to dost......nejlepší je osobně....

Paliman: máš v podpise 2 motorizace....takže kterou...,???? 2,2 bi nedělá.....

[upravil dne 4-12-10 16:46 Přema]

ide o 2.0 hdi, minuly tyzden umna bol straki a dal do poriadku fapoff a momentalne chcem zriesit este vycistenie strekov aby bol pokoj, auto ma najazdene takmer 180000 a tusim by bolo dobre to nechat spravit, tak potom napisem ako to dopadlo.:papa

Odesláno

tiez som nad tym rozmyslal ..... lebo auto nejde ako ma stale mierne cuka:bacha ... a to ma zasebou fapoff,cistenie EGR,novy palivovy .... tak som myslel ze by som mohol vyskusat este tie vstrekovace:papa .... nepozna tu niekto niekoho kto to robi v mojom okoli ?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahojte.. mam aj ja taky mini problem . .odporucili mi ludkovia z fora vycistit vstreky a dat to cele pretesnit. som V BA.. je tu niekto naokolo?

pripadne inde v okoli NM alebo TO alebo BB alebo PP.

Dajte mi pls vediet.. Bosh servis ze berie od 400 e a vyssie :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...