ThorR Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 Tak mě je to fuk, po D1 z Prahy do Bran je to horší a taky jsem tam jel Záleží jak Alpinka ... A já tam na jídlo asi nebudu, musím potom frčet na oslavu, ale ještě uvidím jak se to vyvrbí, možná budu mít krumpáč s kruhama v kapotě Citovat
Guest Alpinka Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 klidně můžem po staré, aspoň mi neujedete jen písněte místo kde mě \"počkáte\" Citovat
ThorR Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 Tak když sjedeš z rudné na frýdeckou, tak po cca 1,5 - 2 km je po pravé straně za prvním semaforem česká pošta a nějaké potraviny, tak nás počkej tam a my tam dojedem v 9:00 +- Citovat
wojtěch Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 Do kolika tak cca to bude trvat?? jedu totiž dopoledne pryč tak nevím jestli nakonec dorazím.. Citovat
*David* Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 Taky pojedu z ostravy tak bych se k vám taky připojil, a aspoň nebude mít Alpinka nejslabší auto Snad mi to teda vyjde mám ještě naplánovanou nějakou práci Citovat
KUBBACHER Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 Já bohužel v tento termín nedorazím......Tchyně si vymyslela oslavu narozenin už od oběda....... To bys stihnul;) Škoda Přemo. Citovat
jaudax Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 Tak bohužel taky nemůžu. A to jsem chtěl 4 kruhům poskytnout korejsko-žilinský cíl na posměšky. Šéf zavelel a já jdu do práce. Budu na Vás myslet od 3:30 do 11:30 Citovat
DAW11 Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 Tož ja se možna oběvim a 1 nebo 2 semnou, uvidime.....planovany příjezd 9:15-9:45 Citovat
*David* Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 Tak já mám taky smůlu ale stěhování má přednost užijte si to Citovat
tom406 Odesláno 7. leden 2011 Autor Odesláno 7. leden 2011 já to stíhám sice imprezou ale jak nebude pršet tak bych měl dorazit Citovat
Guest Alpinka Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 Snad trefim nikdo z Orlove nejede? Citovat
Přema Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 Mrzí mě to ale fakt nemůžu........to by mě tchyně sežrala......... Citovat
BiFF Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 Prema: Mamina taky slavi narozky od 13:00, ale da se to stihnout mej se Jinak dorazim se podivat Citovat
Přema Odesláno 8. leden 2011 Odesláno 8. leden 2011 Jenomže já to mám min. 1,5 h cesty to mám přijet na 10 a o půl 11 jet zpět??? Citovat
DAW11 Odesláno 8. leden 2011 Odesláno 8. leden 2011 tož už jsem doma ze srazu, přište budu taky radeji stehovat nebo neco jineho byla tam docela nuda - ten v tom vratimově loni byl zabavnějši , parkovište totalne rozbite ale pro audi dobre na peugeoty sou drahe dily a audin sou plne vrakače tak to chapu že si chteli zajezdit ale byla tam i jedna chvilka kdy sem se i bavil videl jsem\" ohnive audikruhy \" jak sejmul ohnište na kterem jsme chteli opikat nejaky ten buřt= na audi stazy nechodit!!! už budu chodit jen na peugeot srazy max peugeot+citroen (nic proti subaru pekne auto libilose) škoda že nemam foto jak sejmul to ohniště. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.