Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak mě je to fuk, po D1 z Prahy do Bran je to horší a taky jsem tam jel :P

Záleží jak Alpinka ...

A já tam na jídlo asi nebudu, musím potom frčet na oslavu, ale ještě uvidím jak se to vyvrbí, možná budu mít krumpáč s kruhama v kapotě :D

Guest Alpinka
Odesláno

klidně můžem po staré, aspoň mi neujedete :D jen písněte místo kde mě \"počkáte\"

Odesláno

Tak když sjedeš z rudné na frýdeckou, tak po cca 1,5 - 2 km je po pravé straně za prvním semaforem česká pošta a nějaké potraviny, tak nás počkej tam a my tam dojedem v 9:00 +- :)

Odesláno

Taky pojedu z ostravy tak bych se k vám taky připojil, a aspoň nebude mít Alpinka nejslabší auto :D

Snad mi to teda vyjde mám ještě naplánovanou nějakou práci :bojim

Odesláno

Tak bohužel taky nemůžu. A to jsem chtěl 4 kruhům poskytnout korejsko-žilinský cíl na posměšky. :D

Šéf zavelel a já jdu do práce. Budu na Vás myslet od 3:30 do 11:30 :roll

Odesláno

tož už jsem doma ze srazu, přište budu taky radeji stehovat nebo neco jineho byla tam docela nuda - ten v tom vratimově loni byl zabavnějši , parkovište totalne rozbite ale pro audi dobre na peugeoty sou drahe dily a audin sou plne vrakače tak to chapu že si chteli zajezdit ale byla tam i jedna chvilka kdy sem se i bavil videl jsem\" ohnive audikruhy \" jak sejmul ohnište na kterem jsme chteli opikat nejaky ten buřt= na audi stazy nechodit!!! už budu chodit jen na peugeot srazy max peugeot+citroen (nic proti subaru pekne auto libilose) škoda že nemam foto jak sejmul to ohniště.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...