Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

asi by jsem to resil vymenou zesiku,komplet pretažení kablíku GBL repro co mas v autě jsou 10 let starý to same zesík na kterém se ti zřejmě odpolil koncak ,ale osobně jsem neměl s GBL problem a hlavne ne v coupe i když posledně na te vapce mi odskakoval sampon ze země kdyz si prijel ;) ,tak to asi hraje :-)

Odesláno
Více než usazování na zadek tvými Megawaty bych ocenil kdybys v každém příspěvku neměl hrubky.

:D

me neucte s muzikou,jezdim souteze

:D

sry za :xvul

[upravil dne 26.11. 10 20:14 dolly1010]

Odesláno

poradim ti , vymontuj ho a vem ho pod kino oko tam je takovej kramek s repro a kluk co to dela asi 10 let,tak se tam zastav jestli ti dokaze zmerit jestli je ok,myslim ,že ti pomuze,ale ja mám podobnej problem v mem aute nemam teda žadnou zastavbu ,ale pokud dam repro primo na radio ,tak to hraje docela dobře a na kabelu origo.treba metr to crasti na 70% hlasitosti a tom basy na dvojku, az dodelam veci okolo vrhnu se na natazeni new kabelu ty mini co tam k repro vedou origo jsou mno nic moc kdyz to dam trosku vic :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...