Duffusss Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 No dneska zase hlaska po dvoch tyzdnoch. Opat vyplavala na hladinu. Na displeji pise Deppolution system failure a ked idem do menu a dam si hlasky o chybach tak mi ukazuje Engine anti-pollution system faulty a v tomto pripade auto nejde ani na plny vykon ako predtym a svieti kontrolka motora. Popri tom sa rozsvietila kontrolka airbagu alebo pasov ale to som vyriesil, stacilo trochu zdvihnut kablik pod sedackou spolujazdca a bolo to vyriesene. A este v hlaskach bola chyba o tych kolesach v takomto zneni - Tyre pressure(s) not monitored. A To spominane zhavenie tiez ide, ta cievka sa naozaj rozsvieti ked je len pod minus. Normalne auto stoji na parkovisku cely tyzden a raz si cez volny den chcem zajazdit a hned taketo hlasky dobre nie. To moze cloveka aj porazit . Ale uz som objednany do P tak chlapci sa mi na to pozru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duffusss Posted December 11, 2010 Author Share Posted December 11, 2010 Otazka vyriesena v Peugeote zistili ze je to Ventil jeho cislo je 1920HS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts