Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mali všetky Peugeoty rovnaký priemer stredovej diery na disku? Zháňam si nejaké hliníkové na leto, ale pri niektorých je len napísané že pasujú na Peugeot/Citroen. Môžem sa teda spoľahnúť že mi určite sadnú? Hovorím teraz len o rozteči šróbov a o veľkosti spomínanej stredovej diery... priemer a šírka ráfika to je o niečom inom....

Odesláno

příště napiš jasně na jaký typ pežotu se ptáš

jinak 106ka při třídírovém disku má středovou díru 55mm a rozteč 3krát 98, čtyřdírový disk má stř. díru 65mm a rozteč 4krát 108

důležitý je i rozměr ET

[upravil dne 22/11/10 19:44 ozzy56]

Odesláno

No o to mi ide- ja sa pýtam všeobecne. Proste ide mi o to že ak v bazári nájdem slušné disky, pri ktorých je napísané len že pasujú na Peugeot a vidím, že majú 4 diery...či sa môžem spoľahnúť, že fakt sadnú na akýkoľvek peugeot so 4 dierami a nemusím chudáka chalana posielať s pravítkom ku diskom nech mi to premeria. Také veci ako ET budem riešiť samozrejme tiež ale zatiaľ mi ide len o to či sa môžem spoľahnúť na tú veľkosť stredovej diery.

Odesláno

pravítko nepotřebuješ--na každém disku je vyraženo, nebo je nálitek se všemi rozměry disku...,takže Peugeot/Citroen má při čtyřdírovém disku rozteč 4krát 108 a stř. díru 65mm--na to se můžeš spolehnout

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...